Låt sommaren komma

Nästa vecka tar mitt vikariat slut och jag blir återigen endast en student. Vi ska dessutom påbörja våra litteraturstudier, ser mycket fram emot det! Ser även mycket fram emot att det ska bli varmare och varmare och att vi kommer närmare sommaren för var dag som går! 

Ser fram emot en massa grejer i maj också. Har ett ledigt schema som gör att jag kan disponera min tid hur jag vill, hoppas på att få vicka strödagar och att hinna skriva alla mina uppsatser innan månaden är slut. Dessutom är årets första Kiruna-tripp inplanerad (min syster fyller 14(!) + det är morsdag samma helg), vi har en napolitans matkväll bokat plus att vi tydligen ska och se E-type?! Väldigt otippad artist att se efter 1996. Och så ska vi på bal. Har beställt tre par pumps och tittat på kanske nittio stycken, men jag har landat i att ingenting är bättre än de jag redan har. De har sett hundratals kvällar och vill gärna se minst hundra till. Och min folkdräkt, bättre än någon balklänning jag någonsin ägt!
 
Men fram tills baler, Kiruna och hundra inlämningar litteraturvetenskap så ska jag sy upp ännu en uppsättning tygbindor på begäran och blanda ihop en ansiktsolja åt någon som fyller år. Dessutom ska jag ever so slightly byta hårfärg. Och vänta på att mina chilisar får frukt.