Hösten; third entry.

En endaste fin höstdag har det hunnit vara här, det var igår och alltså enda dagen det varit sol och över 12 grader. Men jag trotsar vädret och sitter allti och pluggar med fönstret lite öppet, för att få känna lite höstluft fast en massa tid går åt till plugg just nu. Idag ska jag granska en annans text för att diskutera förbättringar imorgon. 

Till helgen blir det i alla fall kalas. Jag och Mattias har fyllt 25 och Thomas Stenström spelar på lokala studentstället, vi gjorde det enda rätta och bjöd in alla vi känner på hatt-kväll innan spelningen. Har sett fram emot det mycket, inte lika mycket som Den Svenska Björnstammen i oktober i och för sig, men nästan. 
 
Det bästa som hänt denna höst är att våra grannar som rökte så mycket har fått flytta ut och att det inte längre luktar gammal fimp i vår lägenhet. Och att jag klarar kurser igen och äntligen känner något slags hopp inför kommande studier. Dessutom får jag jobba en del som vikarie (eftersom jag snart är klar med engelskan och därmed "får" vara lärare i det) ((alltså får och får, jag har ju fått innan också men ja)) och det är alltid skönt att jobba med det en pluggat så länge till, eftersom det annars är lätt att glömma varför (i helvete) en genomgår år av tentor och trist litteratur. OBS alltså på att jag läst många av mina favoritböcker under denna utbildning och ej skulle vilja byta bort det.
 
Allt jag önskar nu är en godkänd uppsats och sol resten av hösten. Det är trots allt finaste årstiden av alla.