Vecka 21

Här kommer en liten lista om veckan som kommer. Kanske blir den ett återkommande inslag? Denna har har hur som helst lånat av Ellen.
 
» Veckans planer:

Denna vecka är sista veckan jag har möjlighet att göra färdigt inför det stora kalaset jag jobbat med ett tag. 700 gäster dyker upp och om minsta lilla servett ligger fel ryker huvudet på yours truly. I övrigt har jag lektion med mina elever, sporadiska möten strösslade över dagarna samt ett dockskåp som väntar på renovering! Sistnämnda där, det får ni se en annan gång. Och på onsdag tar Mattias examen, no biggie. Hehe. Big biggie. 

 

» Veckans läsning:
Förutom namnen på alla gäster och dess bord? Ingenting! Jag har inte ro att läsa när Islossningen stundar!

» Veckans måste:
Ta en sak åt gången, det finns miljoner tankar som ska bli verklighet. Allt från servettvikning till rektorsinbjudan till stryka klänningen till att laga mat en vanlig tisdag. 

» Veckans middag:
Hoppas på sushi på onsdag eftersom firardagen!!

» Veckans önskning:
Sol och +25 samt vi är i stugan och lever life? (haha de har lovat +13 men en lever ju på hoppet)

 

» Veckans oro:
Tänk om allt skiter sig. Samt C-uppsatsen. Har haft ångest över den since 2015. 

» Veckans pepp:
Förutom Mattias examen och bankett på lördag: Ska träffa Clara på onsdag och förhoppningsvis diskutera kring ett projekt som jag är _så_ pepp på. Plus att det är ångestpub då, och det faktum att det ens FINNS någonting som heter ångestpub och att det är en grej här gör mig ännu mer pepp! 

#1 - Iza

Ångestpub?? Det måste jag googla! 😁 Haha! Lycka till med allt!

Svar: Alldeles sant, studentpuben har en ångestpub eftersom det är tentaperiod! :') Tack!
Frida