Slow learner

Jag får sjukt många kommentarer av ryska IP-nummer, långa med azbuka och diverse länkar i som jag absolut inte klickar på för då lär min dator brinna upp. Får kanske fem om dagen, mkt knäppt.

Hur som helst. 
Jag har tagit fram mina lingvistikböcker igen, läser och stryker under det som inte redan är understruket. Förstår nya saker, förstår gamla saker om igen. Vill så gärna sätta mig in i sociolingvistik, men fastnar allt för länge i kapitlen om neurolingvistik för jag tycker det är så himla spännande. Vill så himla gärna klara tentan, men vet att jag är en slow learner som måste fokusera på en sak åt gången. 
Eller ja, innan jag började på uni skrev jag "Jag lär mig fort" i mitt CV men allt jag någonsin behövt lära mig inför ett jobb då var kassasystem och praktiska, statiska sysslor. Pragmatiska arbeten helt enkelt, jag lär mig fort när jag får jobba med händerna. Sen började jag plugga igen. Läsa om strukturer, historiska ideologier och neurofilosofi. Ingenting som man kan ta på tyckte jag. Så började jag lära mig långsamt, innan jag lärde mig HUR jag lär mig. 
 
 
 
 
Lingvistik är mitt jävla berg i den här utbildningen, medan jag inte ens reflekterade över hur lätt (och rolig) jag tyckte vetenskapsteorin var. Nu är det nästan bara lingvistiken kvar, det ska jag också klara.