Fyra mobilbilder från semmenTog en obligatorisk ovan molnen-bild och slås varje gång av hur fint det är och att piloterna får se detta jämt. Som när jag fick se mitt eget hjärta på ultraljud och frågade kardeologen om man någonsin väljer sig. Nä, sa hon. Nä, det är alltid lika fantastiskt att se friska hjärtan. Jag träffade en katt som var väldigt lik en annan katt jag känner, fast i Sigtuna. Hade även världens bästa byxor på mig, vill aldrig bära något annat egentligen.Vi gick genom halva Stockholm för att äta på Ai Ramen (Antar att de syftar på 愛? någon som vet??)
Det var sjukt gott och absolut värt promenaden dit. Mattias beställde en öl, Drinkin' in the sun, rekommenderas tydligen till de som gillar öl.


 
Sista bilden, 10 minuter efter min andra tatuering. Gjorde ju båda på samma arm så den blev helt svullen och jag lekte stark och flexade väldigt mkt:) Måste passa på när ens underarm har fyra centimeter bredare omkrets än annars. 
 
Tips till alla: Gör inte två tatueringar på samma arm inom 24 timmar. Fast jo, om tatueraren är från Belgien och bara stannar en dag. Då gäller andra regler. I så fall säger jag kör. 
#1 - ISA

Kan inte heller låta bli att ta bild på flygmoments! Lika förundrad varje gång <3