Dandyräven

I februari bokade jag en juli-tid hos en tatuerare och det kändes som att det var en eeeviiigheeet bort. Men så blev det juli till slut och jag & Mattias åkte på vår tatueringsresa. Och som vanligt ska ni få tatueringsupplevelsen i siffror! Jag börjar som vanligt med smärtan, eftersom det är nr 1 en frågar när någon gjort en ny tatuering.

Vi börjar med en blodig bild.
Smärta 4/5
I början tyckte jag ändå att den var riktigt snäll, hon började längst ner och jag kände mig stark. Efter fyra timmar färglade hon blomman på innerarmen och jag ville be henne lämna dem tom för jag dör snart. Blev trött fort, var i dåligt skick innan (pms) och var kanske ett dåligt jag bara.

Tatueraren 10/5
Som vanligt hade jag spanat ut tatueraren innan. 2014 var jag i Stockholm senast och då gick jag faktiskt förbi studion för att snacka med henne, men det var stängt då. Birdy på Speakeasy Parlour, rekommenderar henne VARJE DAG för att hon var så snäll och gentle, rolig och proffsig. Hade skickat en beskrivning på vad jag ville ha samt referensbilder för hans kläder och hon ritade upp honom på plats.
 
Stockholm (dvs resan) 3/5
Jag älskar Stockholm och det var perfekt att få vara där med Mattias pga våra delade intressen för ramen, hipsterölhak, gott kaffe och tatueringar. Men just den tisdagen var jag trött och pms:ig. 

Läkning 5/5
Har inget att anmärka på. Den fällde ingen färg, flagnade som väntat och kliade lagom mycket. 
 
Är mycket nöjd att jag fick min räv tillslut.