Mina årsmål 2017

Jag vill inte sätta upp löften till mig själv, jag tycker bättre om mål. Och här är mina mål inför 2017!
 
 
1. Uppdatera bloggen
Ah, minns de ljuva dagar då det var roligt att få skiva om vad jag gjorde om dagarna! Hela 2016 bestod av hemligheter och jag var livrädd att försäga mig kring diverse nolleperioder och festligheter. Men NU! Jag vill verkligen fylla bloggen med inlägg och liv!

2. Tatuera mig
Förra året hade jag som mål att tatuera mig en gång. Det blev två gånger, och jag är så himla nöjd! Men i år vill jag väldigt gärna *slutföra* projektet Överarm™. Älskar för övrigt idéen med tatueringar? Kanske skriver ett litet inlägg om det i framtiden!
 
Min första!
 
 och min andra!
 
 

3. Läsa 10 böcker utanför skolan
Jag hade lika gärna kunnat skriva "Läsa en bok i veckan" men jag vet att det är orimligt. När jag studerar läser vi i snitt en till två böcker i veckan och jag vet att jag inte kommer kunna läsa ÄNNU en till då. Orimliga mål gör en olycklig. Men 10 böcker som jag själv valt, det kommer gå fint! Jag har redan hunnit igenom min första..
 
4. Ta med kameran
"Men den är så dyr och tung och otymplig" säger jag när jag lämnar den hemma. Men jag äger ju TVÅ kameror, varav en är lättare och äldre, den kan följa med överallt. Men någon fotoblogg blir det nog inte, för jag har fortfarande hjärtat krossat sen min sista fotoutbildning. 
 
 
 
5. Välja väg
Ah. Denna punkt. Jag står inför ett asjobbigt vägskäl nu. Ska jag försöka jobba ett år till på världens roligaste jobb (alltså "försöka" pga jag måste bli invald), traggla på med mitt program utan en klass för alla bara hoppar av eller ska jag söka mig vidare? Jag ska välja.
 
6. Rensa ut allt som tar energi
Och så till årets viktigaste punkt. Det här är min tredje lägenhet och i den bor det hur mycket energi som helst. Energi från tidigare lägenheter och liv och jag kom till en punkt i höstas då jag insåg att jag inte vill omge mig med saker som bär på någonting annat än positiv energi. Och nu har jag donerat och slängt bort mer än halva min garderob. Och smink-garderob. Och igår började jag skänka bort böcker och på lördag ska jag föra det sista till Myrorna. Det som är kvar är glas & koppar i köket och onödliga möbler. Just nu.
 
Exempelvis blev det såhär fint i min enda(!) garderob.

Jag tror att jag kommer veta när jag är klar. Därför kan jag inte säga "DÅ är jag färdig", jag antar att det är någon slags resa jag måste göra? Och jag vet inte varför jag vill ge bort alla mina saker, jag vet bara att jag inte vill omge mig med saker med dålig energi och allt som inte gör mig lycklig kan flytta ut från mitt hem och liv.
 
 
Det var mina mål inför 2017, jag ser om vanligt väldigt mycket fram emot ett nytt år! Blicken framåt, nu kör vi!
#1 - Emelie

På min lista med mål står det också tatuera mig :) Kram

Svar: Spännande! Tycker det är ett himla bra mål:)
Frida