En alla hjärtans dag i Umeå

Tjohej vad veckan går fort! Igår efter min lektion hoppade vi in i bilen och åkte till Umeå! En så himla trevlig stad?
Vi strosade på stan, jag köpte handkräm och sen åkte vi till Holmsund för att träffa tatueraren som skulle tatuera mig! Han var mycket trevlig och ritade snabbt upp en skiss till mig, efter mina önskemål.
 
Hon är så himla fin?? Fullkomligt älskar att hon är tatuerad med hjärtan, ankare, spindelnät och venus-tecknet! Ah, hon är perfekt!
Sittningen var a joy, får skriva mer om det sen när jag utvärderar upplevelse och läkning, det var så trevligt och idag minns jag inte ens om det gjorde ont? 
 
Sen bestämde vi oss för att äta suhsi, vi googlade lite snabbt och gick in på ett sushihak som såg trevligt ut. Bara det att "haket" var en fancy restaurang och alla där inne var finklädda och inte nytatuerande och trötta. Det var fullbokat egentligen, men så hade de preciiiiis fått en avbokning från ett par och vi kunde ta deras plats. HUR BRA?
Sen fyllde vi bara i vad vi ville ha på en liten blankett som vi lämnade till köket! Mina favoriter var bläckfisk, forellrom och pilgrimsmussla, men obs på att alla smakade fantastiskt! Stället hette Sagami, gå dit om ni är i Umeå någon gång!
 
Efter tack och bock till Sagami hoppade vi i bilen och åkte hem igen. En himla bra alla hjärtans dag om ni frågar mig ♥