Morgonlistan

Det var länge sen vi hade en lista, så vi tar en nu tycker jag! Lånad från Lovisa!

När går du upp?
Måndag till onsdag jobbar jag första passet i skolan, då ringer klockan 06.45. Torsdag-fredag ringer den 07.45 men då brukar jag snosa med flit till 08.00. Lördagar stiger jag upp när jag känner för det men ställer klockan någon gång mellan 8.30 och 11, beroende på hur fredagskvällen artade sig. Söndagar stiger jag helst upp kring 9, oavsett vad som hände kvällen innan. Orutiner på rutin kan man säga. 

Vad är det första du gör varje morgon?
Pussar på Mattias. Klappar en katt. Tar medicin, sätter i linserna, stiger upp, tar på byxor och sen sminkar jag mig! Om det inte är helg, då skippar jag linser och smink för att gå runt au naturel.

Är frukost viktig? 
Ja! Älskar frukost!

 

Vad äter du till frukost? 
Oftast knäckebröd + juice. Simpelt. Avokado på kanelknäcke är en favorit. 
Men på söndagar äter jag ofta söndagsfrukost, sist bestod den av amerikanska pannkakor:

 

Är du morgontrött? 
Alltså, jag vet egentligen inte. Jag har ju alltid trott det, tills jag egentligen kom på att jag stundvis har svåra insomningssvårigheter. Så nä, kanske inte mer morgontrött än någon annan. 

 
 exempel på varför jag är morgontrött: målade mig själv till en panda 02.24 alt gick och fotade havet 01.47.

Vad har du för alarm? 
Haha, "morgonpigg" tydligen. Finns i Läggdags-appen på iPhone <3 Vill ni göra era liv 200% bättre, använd Läggdags! (ej sponsrad, I wish dock)

Hur ser en perfekt morgon ut?
Vaknar av mig själv klockan 8.30 prick. Är ledig. Ser solen genom persinennerna, men det är inte för varmt i sovrummet. Ligger och tittar på instagram en kvart, hånglar med mattias som också magiskt nog vaknat av sig själv samtidigt som jag. Sen stiger vi upp, går in i vårt kök som består av 0 disk och gör bästa frukosten med plättar, ägg, tofu-fejkon, nypressad apelsinjuice och alla avokados i hela världen är perfekta.

Vad är det bästa med morgonen?
Hela dagen har man framför sig! Endast bra om man inte gruvar sig för något såklart.

 winstons perfekta morgon är de morgnar när hans klocka inte ringer så tidigt, så man får sova ut.

Hur går du klädd på morgonen? 
Exakt såhär: Rosa fluffiga sockar, rosa fleecebyxor och en rosa morgonrock. Håret i knut. Svarta glasögon. "Aldrig kläderna du ska ha på dagen" sammanfattade mattias det.