Blur och Glow från Lumene

 
 
Jag tänkte bara kika in med en kort anteckning. I januari köpte jag dessa två foundations och har nu testat dem till den grad att jag känner att jag kan ge mitt bästa utlåtande.
 
Glow: Illuminating. Sheer coverage. Sträcker mig efter denna varje sminkad under sommaren, den ger ett perfekt vardagsglow för den (jag) som kanske tycker att hyperdew:iga looker känns svettiga. Känner mig väldigt återfuktad av denna, till och med under vintern då jag tenderar att bli torr. SPF 15, och jag vet att solen är farlig, SPF 50 i hela ansiktet bla bla.
Blur: Longwear. Medium coverage. Min absoluta favorit. Moussig konsistens, går med fördel att applicera med svamp men jag har föredragit fingrarna på senaste. Den är väldigt hud-lik och lämnar ansiktet neutralt matt/glow utan att bli "mattifying" eller pudrigt. Rekommenderas!
 
Båda är förvånadsvärt dryga, det finns fortfarande produkt kvar i dem och jag har använt den ena eller den andra varje dag sen i januari. Föredrar Blur på kvällar och nätter, samt hösten och vintern. Föredrar Glow på våren och sommaren. Ungefär så. 
De kostar 179:- styck hos Kicks. Väl spenderade pengar.
 
 
Och solskydd. Aldrig innan jag tatuerade mig har jag väl brytt mig om solskydd, förutom när jag varit utomlands KANSKE, inte ens alltid då. Tror det beror på bland annat 1. Har aldrig bränt mig i solen/flagnat så vet inte hur det känns? 2. Har alltid skira, men heltäckande kläder på mig när jag är utomlands 3. Har bott i Kiruna och lets face it, även om solen skiner är det svinkallt rätt ofta vilket resulterar i KLÄDER.
 
Men jag förstår ju att solen är farlig och sen jag tatuerade mig i färg för första gången så har jag smort in mig. 
 
 
Letar fortfarande efter den perfekta solkrämen som inte känns kladdig tills den tvättas av med tvål. Jag har ännu inte hittat den, men med dessa har jag i alla fall inte blivit brun i år, inte fått minsta t-shirtrand på armen eller ens fått en liten liten fräken. Trots hårdtesning i Kiruna, Luleå, Stockholm och Uppsala under deras soligaste dagar.
Däremot har dessa två flaskor resluterat i kommentarer som "Jaha, inte ens brun har du blivit men det är väl för att du sitter inne hela dagarna hahaha" av diverse okänsliga människor. 

Jag kan bara anta att jag får min hämnd om ungefär 30 år när dessa "solfräscha" människor när jag råkar sätta dig på dem eftersom jag misstar dem för en gnisslig lädersoffa på Bishop's arms.