En tisdagslista

Hur gammal är du?
23 år!

Hur gammal känner du dig?
Som precis 23 faktiskt, barnslig och vuxen samtidigt men får googla en del när jag ska göra nya grejer.

Vart bor du?
I en trea med utsikt över vattnet i Luleås studentigaste kvarter. Bor tillsammans med min sambo & två katter. Till hösten kommer min roomie tillbaka också!

Vad har du gjort idag?
Steg upp kring 8 och började jobba 9. Hade överlämning där vi pratade om hur företag styrs och fungerar. Mycket lärorikt. Efter lunch har jag fortsatt att jobba, på torsdag tar jag över positionen som projektledare. Läskigt, kul och mycket spännande!

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Sensommar, mot hösten. Det är tragiskt att jag bor i norra sverige när jag inte gillar vintern, men vad göra nu lixom?

Är du beroende av något?
Nässpray typ.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Precis här där jag är, skulle jag tro. 

Vad är du på för humör just nu?
På mycket bra humör! Har läst att det ska sluta regna nu och det låter ju bra. Har även en IKEA-tripp inplanerad i helgen= Pepp!

Vilket är ditt favoritgodis?
Choklad och saltlakrits.

Vilken är din favoritaffär?
Det beror ju på vad jag ska ha. Ost exempelvis, då går jag till Ica. Men annars Monki, ibland vill jag äga ca allt de har. 

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Kvällsmänniska som anstränger sig för att vara morgonmänniska? Jag gillar att börja jobba tidigt, men avskyr verkligen när klockan ringer innan 10. Oh well. Jobbar hellre 8-16 än 10-18, alla dagar i veckan. .

Är du blyg?
Nä, inte alls faktiskt. Även om många alltid antar att jag är 100% extrovert och bara minglar hela dagarna så är jag rätt reserverad när det kommer till nya saker och människor. Introverten i mig vill inte kramas och slänga mig i armarna på någon jag inte känner, men blyg är jag inte.

Vad heter du i andranamn?
Anna Evelina. Jag tycker de är fina namn, jag gillar betydelsen av dem. Och så gillar jag att mamma smög in Anna Frida, som låter misstänkt likt Anne-Frid som råkar vara mammas ABBA-idol. 

Vill du gifta dig?
Jag vill vilja gifta mig i alla fall, men inte just nu. Vill lixom kunna ha *the perfect wedding* och inte vara begränsad av 1. studentplånbok och 2. studentlivet och 3. det faktum att jag och min sambo inte äger någonting ihop förutom möjligtvis maten i kylskåpet. 

Har du något smeknamn?
Ja. På uni säger vissa Scoot. Tycker det är najs. På senaste säger folk Lill-Per, endast för att han som satt på denna post innan mig heter Per. Logiskt.