en liten uppdatering

 
 
 
 
Hemma myser vi med lillkissen, den sover i sängen och vill gärna busa med Winston tills han bli less och gömmer sig under soffan. På jobbet gör jag en miljon nya saker som jag inte såg mig själv göra för ett år sen. 
Nu börjar min mest hektiska månad på hela året men har i alla fall krävt tårta på min födelsedag + en rast så jag hinner njuta av förstklassig fryst marsipantårta från Ica. 
 
För ett tag sen fick jag bryt och slängde (läs: gav bort) alla mina kläder. Alla som i allt jag använder för lite, som har dålig passform och som inte är mina "favoriter". Slutade med att jag nu har en ofantligt städad garderob med ca fem svarta tishor och fyra i annan färg, exempelvis burgundy. Fick ryck och gjorde precis samma sak i min badrumslåda och nu äger jag ett schampo och ett balsam, ej två av varje. Det är så jävla BEFRIANDE att endast vara ägare till saker som jag faktiskt gillar, INTE till femton tröjor jag kan ha "i fall att" eller "när jag målar"= vanligt argument när jag sorterar i min garderob.
Härnäst ska jag gå igenom mitt badrumsskåp, det finns så många parfymer som jag fått eller köpt under gymnasietiden och ba *inte använt upp*. 
 
 
Så ja, sen sist jag skrev något av personligt värde så har jag alltså kommit in på någon minimalistisk bana. Känns befriande och så jävla skönt. Innan nästa inlägg dyker upp kanske jag slängt alla mina ägodelar, köpt en orange tunika och går barfota + vill flytta till ett tempel. Vem vet!