LOVE TAG

Jag blev taggad i januari(...) så tänkte att jag äntligen tar tag i det! En Löve tag eftersom bloggen ska få vara lite klyschig ibland.

 

Vad heter ni? Frida Uusitalo och Mattias Thorwid
Hur träffades ni? Jag swipade höger på tinder. Jag skrev "Du har den bästa biografin jag någonsin läst!" Veckor senare sågs vi på studentkrogen då han var utklädd till panda och jag hade glittrigt smink och arga skor. Sen träffades vi igen. Och igen. Och igen.


Är ni förlovade? Nej.
Uppskattar han att du bloggar om honom? Jag vet inte? Har aldrig frågat, men han har å andra sidan aldrig sagt något om det heller! 
Hur länge kände ni varandra innan ni blev tillsammans? Några månader innan vi lixom tyst bestämde att det var vi. Eller alltså, det är så svårt nu när en inte frågar chans längre. Men vi blev lixom exklusiva innan vi bestämde att NU är vi ihop.

 


Bor ni ihop? Nej, men vi bor i samma hus. Jag på våning två, han på våning tre. Och vi lever och sover ihop, MEN BOR INTE IHOP. Enligt Mattias. Det börjar bli skojigt nu eftersom det enda som bor i hans lägenhet är två svärmorstungor.
Har ni barn? Nej, men två katter.

 

Har båda körkort? Japp, vi är dessutom väldigt förtjusta i bilar. Och att köra bil.
Brukar ni säga att ni älskar varandra? Ja, varje dag.
Vem fyller först på året? Jag! En månad och två dagar mellan oss!
Stöttar han dig i det du gör? Alltid! Och när jag kommer hem och är helt trött så tittar han på mig och säger "Du är så himla duktig". Och då känner jag mig duktig. 
Hur länge har ni varit tillsammans? Ett år ungefär.
Vad är det bästa med honom? Hans skratt. Att han alltid är pepp att klä ut sig på maskerader. Att han gillar jeans och brukar matcha det med jeans. Att han alltid vill ha ett projekt på gång hemma och att han hävdar att han behöver en verkstad. 

När vi klädde ut oss till varann. 


Hur ser er 5års-plan ut? Han har ett jobb som han trivs med och jag har tagit examen och kommit ut i arbetslivet. Vi bor tillsammans med katterna (och svärmorstungorna) i vår fina lägenhet. I Luleå. Eller någon annanstans. Tänker vi på barn? Kanske tänker vi endast på basilikan vi planerade 2016 som fortfarande lever.