2015 - Året som var

Beskriv året med tre ord.
Spännande, pirrigt och roligt!

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Jag kom tillbaka till skolan och går andra året igen, det är stort för mig och det känns så jädra bra. Och finast i år är Mattias, att vi blev ett Vi är det bästa i år. Sen färgade jag ju håret rosa igen och hittade äntligen hem och jag grundade ett jävla fontänsimmarlag. Och jag blev general. Det är stort, och det har jag gjort. 

 
 
 

Har du blivit bättre på något?

ATT jag har! Vad sägs om att jag inte kunde ta ETT ENDA ackord på ukulele och nu kan spela hela låtar? Sen vill jag gärna tro att jag vuxit i min lärarroll och bättrat på Engelskan? Och jag läser mycket fortare än jag gjorde innan.

Gjorde du något du aldrig gjort förut?
Spelade ukulele, phöste, startade upp ett fontänsimmarlag och blev general för nolle-p 2016. Tycker ändå att jag hunnit med en hel del bra grejer i år!

 

Vad var extra dåligt med året?
Jag vet inte, för en gångs skull kan jag ärligt säga att jag inte kommer på något specifikt dåligt. Sommaren kom aldrig, kroppen har gjort mycket ont och jag har inte badat i havet. Och jag träffar inte Enok så ofta heller. Det är väl det.

Vad var extra bra?
Att trots den uteblivna sommaren tog jag SOMMARLOV och slappade bort stressen och en dag vaknade jag på morgonen och insåg att jag hade SOVIT?!? Så jag slutade med mina sömntabletter, började sova om nätterna och vara vaken på dagarna. Och extra bra var pannkaksfrukostarna.

 Och sen blev jag "brun" också...

 
Och skålade på episkt vis.
 

Vad lyssnade du på?
Jag kom över begreppet Gold Mellow och det är nog något sånt jag lyssnat på. Och en massa Svenska björnstammen, men den mest lyssnade låten var Ingen annan rör mig som du. Min och Mattias låt. It all made sense när vi såg dem tillsammans på Kirunafestivalen. 

 

Vad skrattade du åt?
Allt. Jag har skrattat åt ALLT. Det är så befriande.

Vad grät du till?
Jag har gråtit så lite i år, men när jag blev skjutsad till akuten för att hjärtat blev galet och slog en miljon slag i minuten; då grät jag.

 

Lärde du känna några nya människor?
JA! 2015 är by far det bästa året i mitt liv när det kommer till träffandet av nya människor! Jag är så oerhört tacksam för alla FANTASTISKA människor som jag mött under året, men också de som jag mött under tidigare år som fortfarande betyder så himla mycket för mig.

Och så slutligen; dina planer inför 2016?
Ah, jag har SÅ MÅNGA planer!
Jag ska ju lajva nolleperiod, klara skolan och inte ha EN ENDA INLÄMNING KVAR till sommaren! Jag hoppas få jobba i Luleå i sommar, jag ska skriva en C-uppsats i ett ämne jag brinner för. Jag vill bada i havet också. Och tatuera mig, och åka på konvent.

Jag är så himla pepp på 2016, eftersom 2015 har varit bästa året hittills? 
Det finns så mycket jag vill hinna med, så då ska jag göra det också.