Min lilla hund

Har hela morgonen suttit och gjort postenutbildningar för att få jobba i posten på jobbet och SNART ÄR JAG KLAR! Är spyless på att hemsidan stänger ner sig efter varje kapitel vilket gör att allt tar ca tusen gånger längre tid.  Men tänker samtidigt att det bara är att bita ihop eftersom jag trivs så himla bra på mitt jobb att jag tycker det är kul att hålla på i posten. Så ja. 
 
Har i alla fall hällt upp kaffe i bästa muggen och ser solen lysa utanför. Jag har inte tid att slappa i solen, men hade i alla fall tänkt att gå ut på en liten promenad för att lufta min stackars hjärna. 
 
Men alltid när jag går här på Porsön så tänker jag på en tid när jag alltid hade promenadsällskap. Enok, min finaste hund som jag saknar ihjäl mig efter ibland. För prick ett år sen flyttade han in som rufsig valp, hem till mig & Minou.
 
 
 
 
 
En annan sak som slog mig var hur extremt GULT sovrummet var förr?
Alltså i alla mina lägenheter jag bott i har den gula-ish väggfärgen förföljt mig. I min första lya var det värst, terracottafärgade väggar med en mörkbrun fondvägg. Dog var fult det var.