Berättelsen om mitt hår

Jag hinner för sjutton inte med längre! Jag åker på jobbet klocksn sju, kommer hem kvart i sex och valpkursen börjar sex och slutar klockan nio. Det är så himla roligt att vara på språng, men blir ju såklart himla trött. Imorgon jobbar jag 16-22.30 och det tar en timme att åka till och från jobbet (okej, ska sluta tjata men vad fan). Till helgen ska jag i alla fall hjälpa en vän att flytta in. Hos mig. Så bli så spännande att bli roomies! Hon går i min klass och fick plötsligt veta att hon inte kan bo kvar i sin gamla lya för tillfället, och jag råkar ju ha ett rum som står alldeles tomt! Perfekt!
 
Men nu, till något som är SJUKT viktigt.
Mitt hår.
Mitt förbaskade jäkla hår som jag aldrig kan bestämma mig för vad jag ska göra av. Jag bestämde mig under helgen för att "Nä, nu går jag tillbaka till rött igen och blir sådär härligt ginger!". Mest pga 1. Ingen tar mig på allvar när jag har rosa hår och 2. färgen blir så jäkla ojämn = gick som en smällkaramell i håret på festivalen. 
Men så kom jag hem, duschade och inpacketerade håret och HÄPP! så var håret den PERFEKTA nyansen av pastellrosa. Dessutom mjukt och följsamt. Fick ångest över att bli röd igen. Har ju peppat inför att bli ljusblå eller mintgrön också, men känner att det inte finns tid för det. Att det inte riktigt är "jag".
 
Men så är jag ju himla sugen på att bli nästan helt vit. Eller ja, ni vet. Bara, ofärgad lixom? Och från vitt är det så himla lätt att gå till alla andra färger om jag senare skulle känna för det. Lixom. Ta tid att verkligen bEsTäMmA mig.
 
 
Sitter i alla fall just nu med äggviteplåster i ansiktet. Den allergiska reaktionen jag fick i februari bägrar lägga sig och det kombinerat med nytt jobb med dålig luft och massa stress har lixom resulterat i katastrofal hy. Eller, katastrofal för att vara jag. Tror dessutom p-staven har ett finger med i spelet. Största problemet just nu är dock att katta försöker stånga mig i ansiktet, vilket skulle leda till att pälsen klibbar fast i plåstren och ger mig en skön ansiktsbehåring.