I handduksturban

Kom just ut ur duschen, känner mig himla ren. I telefonen fanns ett oläst sms som gjorde mig glad och på stolen bredvid min säng finns ett brev från lärarförbundet. Det är på riktigt nu. Det har det iofs varit hela tiden, men NU är det jätteriktigt.

Och dessutom är det första Augusti imorgon. Dagen då jag lovade att jag skulle bli glad igen.
För som ni säkert märkte så sög livet där ett tag, och jag tänkte att det nog skulle vara så ändå. Så jag satte ut ett datum, att 1/8 ska jag bli glad igen & ta mig i kragen och påbörja resten av mitt liv. 
Första månaden var ett enda töcken och jag antar att jag vaknade när han kom och ville ha tillbaka allt och jag tackade nej. Han knuffade ner mig för en stentrappa och skrek att han hoppades att jag skulle dö. Och det fanns ju någon annan, hela tiden. Och när jag tittar tillbaka undrar jag varför jag inte gick redan efter första tjejen. 
Men nu lämnar vi det. För alltid, hoppas jag.
 
Jag antar att man lär sig av sina misstag. Och jag är väl ett riktigt praktpucko ändå, men jag antar att alla är det ibland? Allt händer ju av en orsak och jag antar att ödet hade finfina planer för mig för hittills har jag kommit in på universitet, ätit massa tårta, klarat ett nykterhetstest i ett spel och jag slapp dricka ut butchern, blivit erbjuden att bli rumskompis, hängt med en stilig herre (som är brandman och jag bara måste skämta om att jag ska elda ner exakt allt, det är min Tourettes light alltså) och någon smsade och sa "vad skönt att du kommer till Luleå, för då kan allt bli som förr".
 
Så ja.
Första augusti i all ära men livet tog aldrig slut på riktigt. Och det SKA bli kul att flytta nu, när det sker på mina villkor. Jag och Minou, som är min och bara min. Och lite sin egen. Men mest min.
 
 
 
Nu hepp hepp, nu välkomnar vi augusti med allt vad det innebär!
Och vad innebär det då? Jo! Flytten, nolleperioden, min födelsedag och nästan terminsstarten! BLAND ANNAT alltså, herregud så mycket som kan hända på en månad!
God natt världen. Sov gott, vakna torrt och uppuppupp och möt min favoritmånad på hela året!