26

Om tjugosex dagar har jag min sista lektion innan sommaren vilken jag ska spenadea pluggandes och förhoppningsvis beta av de allra sista resterna. Mitt första år tillbaka på uni sen mitt uppehåll har gått så fort, och jag har haft en fokus jag inte trodde fanns. Jag har insett att jag är bra på att planera och ta hand om min egen tid, sjukt bra när man pluggar ett program och endast har lektion en dag i veckan. Dessutom hinner jag vikariera en del, perfekt med erfarenhet från ev framtidsarbetsplatsen och perfekt med en liten semesterkassa.
 
Förutom att plugga dessa kommande tjugosexa dagar ska jag klappa katter, laga goda middagar och gå på bal. Till helgen ska jag och Mattias på gala och det ska bli så roligt att få gå på fancy grejer, sminka sig fint och äta trerätters. 
 
Såhär tjusiga var vi sist, 2016.
 
 
Och sen kommer äntligen sommaren! Ser fram emot att bara kunna ligga och läsa på lilla altanen utanför vår lilla stuga. Och kanske fånga morgonsolen från balkongen här hemma, katterna är redan överförtjusta i att sitta och spana på grannar och fåglar och känna vinden i morrhåren.