Winston Fender och Mattias

Imorse var det motigt att stiga upp. Mest för att jag helst bara ville ligga kvar, tror jag? Sen Stella aka nattvålnaden flyttade in stänger vi sovrumsdörren så vi ska få nattlig ro, i natt hade vi råkade kidnappa Winston. Inte för att det gjorde honom något, är det någon som gillar att sova i sängen så är det ju vår egen herre. Allra helst ligger han och sover vid min kudde, och ibland smyger han in sin svans i min hand och spinner lite om jag börjar stryka på den. 

 
Och när klockan ringer stiger Winston upp, sträcker på sig och går för att kolla om Mattias är vaken. Han har alltid gillat Mattias, det är lite speciellt eftersom WF vanligtvis inte gillar människor. Man kan nästan säga att WF valde Mattias innan jag gjorde det. En dag gick han lixom bara fram och claim:ade den nya människan som sin egen, och på den vägen är det. 

Fyra från helgen

I helgen tog vi det väldigt lugnt, vi och katterna. Sen fick vi finbesök.

Här är en bit från vår hall, hej hej!


Kattdöden har Mattias tatuerare, Jack Ankersen, gjort! 


Minou var queen som vanligt.


Stella, eller Skrälla pga ställer till med otyg hela tiden.
 

Stella blev väldigt förtjust i Vilma och ville helst vara med henne prick hela tiden! Inte Vilma emot, eftersom hon gärna hade haft en egen katt eller två. Ta en kik på hur duktig hon är på att rita? Det har hon inte ärvt av mig.
 
Denna vecka ska vi se The walk i klassen, tips till alla som gillar fina filmer om att sträcka sig efter sina drömmar! Sen har jag kvällsmöten, yoga och hårfärgarplaner! Vi får se hur allt blir tillslut, denna vecka är väl egentligen bara en transportsträcka till nästa vecka som har FULLT SCHEMA! Och veckan efter det kommer påsken, och sen påsklov. Och då hoppas jag att det är full vår!

Demonhästen och myskatten

 
Den här hästen har flyttat in hos oss och jag vet inte riktigt när den ska flytta ut? Jag fick för mig att jag skulle måla en demonhäst och då gjorde jag det. Jaha. Nu är jag rädd får den.
 
 
 

Men kolla på Stella! 
Världens keligaste katt förresten, hon vill sova i sängen och sitta i famnen och alltid vara med. Hon blir så upprörd om en börjar med något roligt (borstar tänderna eller prasslar med någon påse) när hon inte är i samma rum. Lilla pinglan, vad jag hoppas att du snart ska få en för alltid-famlij ♥

Pms i skelettet

På måndag ska jag klippa mig, vet fortfarande inte riktigt hur jag vill ha det? Tror ju att jag vill spara och spara och ha hår ner till rumpan och det ska vara så fint och jag ska slänga med det ungefär alltid. Men sen saknar jag mitt korta hår som går att tämja, som alltid ser bra ut trots 0 ansträngning. Oh well, hoppas att min frisör har bra tips. 

Ikväll kommer en kollega (och även vän) över för katt-mys och vin (och kanske lyssna på lady Gaga's cheek to cheek). Vet inte om en lördagkväll kan bli så mycket bättre? Hade iofs en bra fredagkväll också. Jag & Mattias köpte sushi, åt framför The Walking Dead och sen åkte vi iväg på kalas! 
 
 
 
I och för sig hann jag grina en skvätt mellan sushin och kalaset. Har sån enorm pms (och nu även mens) att jag ville slita av mig huden och gå på kalas som ett skelett. 

Monstro

Examensfestens anmälan har öppnat och imorgon ska jag packa upp overaller så att alla glada phösare kan köpa sig en egen! Och på min lärarjobb har vi pratat om livsmål och hur en uppnår dem. Vi har pratat målet att ta lastbilskort, att flytta till Bora Bora och att gifta sig med drömtjejen. Och även att laga den perfekta pasta carbonaran. 
 
Äntlilgen är dagarna ljusa, idag har det varit plusgrader! Så vi passade på att åka till Blomsterlandet:

 
Har drömmar på att denna monstera tar över hela väggen bakom TVn och förvandlar vårt vardagsrum till en djungel! Och så har vi en ny tv-bänk också. Har ju haft en DenKlassiskaTV-bänkenISvartLackFrånIkea™ i nått år för länge, är rätt nöjd med hur det blev med den nya! Nu har monsteran fått sällis av en sjukt stor svärmorstunga som jag fått av mamma och misshandlat med min frånvaro tills idag då jag planterade om den i en större kruka. 

Uppdaterar er på hur det går i vår djungel nån dag!
Lill-katten Stella förresten: Vilken stjärna hon är! Högsta spinnet och mysigaste gosandet av alla katter!