Två foundations från Lumene.

Hur många år har jag använt Yves Rochers foundation? Jättelänge i alla fall, men de senaste två gångerna har jag inte varit lika nöjd? Den har varit så pudrig och för mörk, trots att jag beställt samma nyans. Så det var helt klart dags att byta!
 
Kolla skillnaden?? BUT WHY??
 
Aja, det är och förblir ett mysterium.
Jag gav i alla fall mig ut i smink-djungeln, sökte på world wide web och läste recensioner. Och tillslut hittade jag ett märke som lät intressant: Lumene. Travade till Kicks och insåg att de har två olika foundations på hyllan och båda lät så himla lovande? Så gjorde det enda rätta: Köpte båda två.
 
Okej, jag har alltså blivit galen. Ja. 
 
Blur: Longwear. Medium coverage. Testade denna igår och den var så bra! Satt perfekt, lätt att applicera med beauty blender. Nyansen 0 passar mig, tror till och med att den kommer passa under sommaren, rent färgmässigt alltså. Föredrar ju något lättare på sommaren annars, därför:
Glow: Illuminating. Sheer coverage. Testade denna idag, tycker nog om denna mest förutom lukten. Har något doftminne kopplat till just denna doft, tänker på min fasters nystädade badrum? Ok, doften är inte överväldigande i alla fall. Pudrade fast det och sex timmar senare satt det kvar och jag ser ändå dewy och fresch ut, trots sjuk.
 
De kostade 179:- i butik (kicks), dvs 358:- för två om man är jäkla savage som jag. 

Nu ska jag hårdtesta dessa och sen kanske jag kommer med ett utlåtande.