Sjukplanering

Jag är jättesjuk, med feber och ont i nacken. Känns så jävla typiskt när jag har nytt jobb och allt. GRÅTER.
 
 
Men jag passade på att ta en nap imorse, sov i 15 minuter och sen plingade det på dörren = visade sig vara vår hyresvärds vaktmästare som kom för att hämta vårt torkskåp. Det är seriöst fulaste grejen en kan ha hemma, vårt hade dessutom rostat och var från tidigt 90-tal. Inte för att tidigt 90-tal är på något vis dåligt annars, bara när det gäller torkskåp. Så nu ska vi försöka få det fint i vårt badrum som inte renoverats på snart 30 år, önska oss lycka till!:)))
Badrummet ska jag ta tag i när jag blir frisk, ska istället försöka göra en terminsplanering för mina elever.
 
 
 

Två foundations från Lumene.

Hur många år har jag använt Yves Rochers foundation? Jättelänge i alla fall, men de senaste två gångerna har jag inte varit lika nöjd? Den har varit så pudrig och för mörk, trots att jag beställt samma nyans. Så det var helt klart dags att byta!
 
Kolla skillnaden?? BUT WHY??
 
Aja, det är och förblir ett mysterium.
Jag gav i alla fall mig ut i smink-djungeln, sökte på world wide web och läste recensioner. Och tillslut hittade jag ett märke som lät intressant: Lumene. Travade till Kicks och insåg att de har två olika foundations på hyllan och båda lät så himla lovande? Så gjorde det enda rätta: Köpte båda två.
 
Okej, jag har alltså blivit galen. Ja. 
 
Blur: Longwear. Medium coverage. Testade denna igår och den var så bra! Satt perfekt, lätt att applicera med beauty blender. Nyansen 0 passar mig, tror till och med att den kommer passa under sommaren, rent färgmässigt alltså. Föredrar ju något lättare på sommaren annars, därför:
Glow: Illuminating. Sheer coverage. Testade denna idag, tycker nog om denna mest förutom lukten. Har något doftminne kopplat till just denna doft, tänker på min fasters nystädade badrum? Ok, doften är inte överväldigande i alla fall. Pudrade fast det och sex timmar senare satt det kvar och jag ser ändå dewy och fresch ut, trots sjuk.
 
De kostade 179:- i butik (kicks), dvs 358:- för två om man är jäkla savage som jag. 

Nu ska jag hårdtesta dessa och sen kanske jag kommer med ett utlåtande.

Allt som är nytt

Saker som hänt sen jag senast tittade in här:
  • Jag har lämnat över mitt ansvar i nolleperiodsgruppen till nästa års trupp, adjö!
  • Jag har bokat tid för tatuering
  • Jag har blivit med ny telefon
Tror att det är allt som hänt? Nä!
  • Jag har köpt TVÅ stycken foundations samtidigt, för att jag är helt knäpp.
  • Cassio har flyttat ut och jag saknar honom massor.
  • Vi har marmorerat våra bänkskivor i köket.
  • Jag har fått jobb som lärare.
Nu, det var allt. Kanske borde några av ämnena få egna inlägg i denna blogg som annars lätt dör bort. Vi kan ju börja med Prins Cassio.
 

Han har flyttat hemifrån och jag saknar honom varje morgon när han brukade komma och pussa på mig. Men jag vet att han trivs i sitt nya hem och jag hoppas han kommer fortsätta göra det för evigt. 
För övrigt bra titt på vår nya lampa som nu hänger i vardagsrummet. Tyvärr utan katt i, men det får väl gå.
 
Idag förresten, idag var det så skönt ute att jag kunde ha jacka utan kofta under. Frida från framtiden, som scrollar igenom arktivet för att hitta vårens första dag: Våren är inte här än, men det GÅR att leva i januari också! 

Vardagsrummet

Så detta är vår vardagsrums-situation:
 
Jag är inte helt förtjust i mattan, men jag kan inte heller ta bort den för det blir så kalt då? Kanske byta ut den och lägga dit någon sorts vit-diamant-mönster-ofluffig-lättdammsugen-franslös matta? 
Jaja, i mina drömmars vardagsrum finns en annan matta. Och en fåtölj och ett annat soffbord. Sen känner jag att vi är ganska nära. LAMPAN är ny i alla fall, vi bestämde oss för att köpa den när vi sålde min TV. Hatar TV förresten, en så sjukt ful *möbel*. Vill inte möblera kring en tv, vill möblera för bra flow? 
 
Får livskris av att fundera på möblering. 

Fyra fång tulpaner

 
Har jag berättat om min luftfuktare? Jag vet inte? Köpte den i december för att jag var SÅ LESS på att ha torra ögon och inte kunna sätta i linserna på morgonen. Vanligtvis kostar en luftfuktare skjortan och halva byxan, men hittade min billigt på AliExpress, så tips tips! 
Den har fått sällskap av fyra fång tulpaner som jag köpte till mig själv och satte i min vas jag fick av mig själv i födelsedagspresent 2016. Jag är huvudpersonen i mitt liv osv.
 
Idag kom solen förresten. IDAG KOM SOLEN. Jag KÄNDE solen. Det betyder att det värsta mörkret är förbi. Om en måndag kanske det går att ta fram vårjackan? Jag längtar efter vårkänslor nu, vill helst ha april och asfaltstrottoarer.