Häxan & katten

Jag gjorde två tatueringar i sommar; Dandyräven och häxan&katten. 
Här kommer utvärdering av den senare.

Bilden direkt efter, hade ett rimligt blåmärke efter en klumpig sköterska som tog blodprov tre gånger på samma ställe. Min arm svällde med ungefär fem centimeter i omkrets, därav lite bucklig:)))
 
 
Smärta 2.5/5
Eftersom jag redan tatuerat hela axeln dagen innan hade jag inte hunnit glömma hur det kändes, så hela armen sved. Och i armvecket vill jag ändå säga att det gjorde 4 av 5 ont. Men så är jag inte gjord i stål heller.

Tatueraren 10/5
Iris hade rest från Belgien för att gästa en studio i Gävle. Hon var trevlig, social och någon som jag gärna hade värvat till mitt kompisgäng pga så jävla cool! Älskar tatuerare som är pratsamma också, och det visade sig att hon pratade finska också så hann öva lite meänkieli till och med! 
Både jag och Mattias har följt henne på istagram rätt länge (iris_lys) och en kväll postade hon att hon skulle till Sverige. Mmmmmm är inte gjord av pengar (eller stål) tänkte jag, men det var lite för bra för att vara sant. Stockholmsresan var ju ändå bokad så att.... Ett glas vin och mellan två band på en punkspelning skickade vi över depositionen. Svävade på moln hela natten.
 
Resan (Gävle) 5/5
Första gången jag var i Gävle, slogs av hur fint det var där. Vi hade lånat en bil och därmed friheten att göra precis vad vi ville. Gävle ligger dessutom bara en timme från Uppsala, det var en perfekt tripp för att bli tatuerad! Vi åt på SubWay också, inte så lyxigt men mkt gott! (har alltså räknat bort att hela staden luktade vad vi i norr refererar till Pite, dvs pappersbruk. SÅ bra vad det, att det inte påverkar betyget)

Läkning 4/5
Okej, den har läkt alldeles PERFEKT men den har kliat överjordiskt mycket. Lyxproblem, jag vet. 
 
 utanför pretty electric