Onsdagen i bilder

Innan mitt lunchmöte tog jag och Sara kontorsparaplyerna och sprang till en annan byggnad för att beställa programtröjor. Paraplyena var trasiga båda två och istället såg det ut som att vi skulle och glidflyga?
 
Sen la jag upp denna på instagram! Så himla kul grej bara, och kanske lite önsketänkande och kvinnan jag vill vara.
Mårran, för att hon är ett mörkerväsen som fryser allt till is och som gillar att vara ensam. Hon är varken ond eller elak, bara annan.
Jess, för att hon tog med sig fejk-tänder till ett bröllop och gillar att fuldansa. För att hon är en förebild för lärare och vilsna feminister.
Rouge, för att hon fräck och inte alltid trevlig men ändå en hjältinna. Dessutom dödar hon (onda) män genom att föföra dem och sen vidröra dem. 
 
 
Och sen lite gulli. Vi klädde på oss så fint och drog ut på studentpuben för att se liveband men de började ju aldrig så vi sprang till Ica och köpte godis istället.
 
På fredag åker vi till Uppsala förresten, Mattias är därifrån och har köpt en bil med samma ursprung. Så vi måste köra upp den och passar därför på att hälsa på en helg. Ska bli trevligt, vill gå och turista där i och med att jag varit där så få gånger!
Sist jag var där var 2009(?). Eller? Jaja, var där 2009 i alla fall och gick på UppCon dvs speed meeting, kolla på snygga killar med svår lugg och typ åt på burger king. Exotiskt. Och jättekul! Hoppas på ungefär samma upplevelse nu.

Kanelstuvning

 
Vi har så himla dåligt ljus i köket? Måste verkligen lösa det där.
Gjorde i alla fall en perfekt kanelstuvning idag, den blev så god att vi satt vid köksbordet och konstaterade det efter varje tugga. Det är faktiskt helt tillåtet att berömma sin egen matlagning.

Under tröjan

Denna historia börjar egentligen igår, den 23 september. Mattias fyllde 24 år och vi firade med lyx-frukost och senare finlunch. 
 
Alltså. Hade jag träffat denna kille för 10 år sen, när bilden är tagen, är jag övertygad om att jag fallit handlöst. Precis som jag senare gjorde, ingenting har förändrats på 10 år. bara allt. men är alldeles säker på att det hade varit vi om vi träffats innan också, jag bara vet det.
 
I alla fall. Vi hade fredagsmöte på jobbet, då äter vi en obligatorisk glass. Min smakade whiskey.
 
Sen gick jag på sittning! Phösartacksittningen för att vara mer exakt, den sista sittningen med årets phösarkår!
Paxade en plats.
 
Det var zebra-tema! Axel var en true artist och målade mig! Fluffy köade för att få en bit av artisten.
 
Sen blev det lördag, jag och mitt nu vuxna kex hoppade in i en lånad bil och körde till Umeå. 
 
Och så var vi gaddade! Mattias är ett jävla work of breath taking art, precis som han själv ursäkta klyschan men är så förbannat kär bara. Jag kan inte tänka mig en bättre piece till honom än fina linjer och ett drömmigt motiv. Helt enkelt vackert, Elsa Billgren-krispigt och allt man säger till det finaste en någonsin sett.
Min blev ett old school-paraply av Rassmus på Queens tattoo, är så himla nöjd!
 
Föga anar ni att att jag blir nypt i rumpan på bilden? Nu när ni tittat efter igen ser ni också det. 

Lila hår och en deppig katt

Jag har färgat håret! Nu är det lila, och lite blått. 
Det var på tiden för en liten förändring!
 
Och här ser ni norra europas mest miserabla katt. Winston har ont i tån och måste ha tratt och blir deppig av att inte kunna ligga under soffan. Lilla Tratto♥

KahvipannuEfter helgen i Kiruna kom jag hem med en kaffepanna! Precis en sån som mamma och pappa alltid kokat sitt kaffe i! Har testat den idag och det smakade så himla gott!
 
Idag har Winston varit hos veterinären och nu tjurar han med tratten på. Han skulle egentligen bara dit för ett kissprov men på väg dit slet han lös en klo(!) (eftersom han blev så arg när han fick sitta i buren) så istället för att vara där i en kvart spenderade han en heldag på djursjukhuset... Värt Winston. Nu är han snurrig på smärtstillande och tycker livet är surt. 
 
Men jag har färgat håret! Måste visa nån dag!