Onsdagen i bilder

Innan mitt lunchmöte tog jag och Sara kontorsparaplyerna och sprang till en annan byggnad för att beställa programtröjor. Paraplyena var trasiga båda två och istället såg det ut som att vi skulle och glidflyga?
 
Sen la jag upp denna på instagram! Så himla kul grej bara, och kanske lite önsketänkande och kvinnan jag vill vara.
Mårran, för att hon är ett mörkerväsen som fryser allt till is och som gillar att vara ensam. Hon är varken ond eller elak, bara annan.
Jess, för att hon tog med sig fejk-tänder till ett bröllop och gillar att fuldansa. För att hon är en förebild för lärare och vilsna feminister.
Rouge, för att hon fräck och inte alltid trevlig men ändå en hjältinna. Dessutom dödar hon (onda) män genom att föföra dem och sen vidröra dem. 
 
 
Och sen lite gulli. Vi klädde på oss så fint och drog ut på studentpuben för att se liveband men de började ju aldrig så vi sprang till Ica och köpte godis istället.
 
På fredag åker vi till Uppsala förresten, Mattias är därifrån och har köpt en bil med samma ursprung. Så vi måste köra upp den och passar därför på att hälsa på en helg. Ska bli trevligt, vill gå och turista där i och med att jag varit där så få gånger!
Sist jag var där var 2009(?). Eller? Jaja, var där 2009 i alla fall och gick på UppCon dvs speed meeting, kolla på snygga killar med svår lugg och typ åt på burger king. Exotiskt. Och jättekul! Hoppas på ungefär samma upplevelse nu.