Paraplytatueringen på Ume tattoo fest

För ett tag sen (september) packa jag, Mattias och Emil in oss i Laaksos bil och åkte till Umeå och deras årliga tattoo fest. Mattias hade en tid bokad medan jag och Emil var fria och open minded. Enda jag hade i siktet var ett old school-paraply i pastellfärger.

DRN TATS Rasmus hade en ledig tid och sa att han gör den om han får göra en draw on. Givetvis sa jag!
 
Efter att ha visat lite inspo-bilder målade han den direkt på armen. Mattias tog denna bild för att jag skulle få se hur jag själv ser ut med den på <- Tips till alla som ska tatuera sig faktiskt!
 
 
Sen körde vi! 
"Man sitter som en bajskorv på de här stolarna" sa Rasmus och det gjorde man sannerligen. Men trots bajskorv-stolar och nio nålar i bredd över huden så var det väldigt trevligt! Han berättade att hans mamma undrade VARFÖR han måste tatuera HUVUDET? Det är för att han är true black. Jag berättade att jag inte är lika cool, att jag exempelvis 15 minuter tidigare tagit en kaffe inne på området och lixom "smygit" med att jag tog lite mjölk i eftersom alla där är så tuffa. Kommer nog aldrig bli true black, får nöja mig med true grey. Har en tendens att börja blöda när jag är klar och tog denna bild när efter ca 15 minuter. 4 timmars bilfärd senare och det var förra tatueringsresan all over:

Flashback till slagfältet i februari.
 
 
Den självhäftande plasten var inte min grej eftersom jag fick utslag av den. Och blåmärket fick jag också alldeles gratis.
 
Tatueringen i siffror:
 
Tatueraren
Rasmus från Queens i Gävle! 10/10 would visit again!

Smärta 1/5
Till skillnad från förra gången så var detta.. najs? Ont nära armvecket såklart men kunde ju sitta och prata och titta på folk och tänka på annat. Mycket trevligt, mer sånt!
 
Resan 4/5
Hade bra sällskap, en bra bil och bra bra bra. Fast det tar ju SÅ LÅNG TID. + blöder mycket, fick stanna på en mack och låna lite servetter och övertyga kvinnan i kassan om att vi inte dödat någon.

Plats 3/5
Det är lite märligt att sitta i en skitstor arena där folk går förbi och står och tittar på en när man blir tatuerad. 

Läktiden 3/5
Den kliade SÅ mycket? Alltså ville slita av mig armen i två månader nästan! Men inget utöver det, gul färg tar så lång tid att läka ut så har fått vänta tills nu med att säga att den är "färdig".