Inför långhelg

 
Imorgon tar vi på oss våra matchande biltröjor, kastar in våra väskor i bagaget och drar norrut. Kiruna väntar på oss! 
Ska bli så himla skönt med långhelg, har haft en miljon saker att göra på jobbet. Är ju festfixare för skolans avslutningsbankett så har lagt ihop en budget, bokat toastmasters och håller på lägga menyn tillsammans med de som ska laga och servera maten. Och snart borde all underhållning för kvällen vara bokad. Jag vill ju gärna att det ska vara perfekt och jag citerar Clara, som är den andra projektledaren (fast för tekniska fakultet): "Ska jag göra en sittning i mitt namn vill jag ha den perfekt". Amen. Jag vill lixom ge avgångsstudenterna och deras familjer en fantastisk kväll.
 
Är detta första gången jag berättar vad jag jobbar med? Kanske? Jag är i alla fall studiesocial koordinator och ibland brukar jag säga att jag har hand om allt som är kul på skolan. Det är typ sant, det är även mig man skäller på om nycklar försvinner eller om event brinner upp. Sen är jag huvudskyddsombud också och säger att vi måste ha bra luftkvalité på skolan. Så allt som har med event, studiesociala och studentikosa saker vill jag vara med i. 
Typ så? 
 
Jaja, och i och med att avslutningsbanketten ska vara p to the erfect så blir mina hjärnceller helt svedda. Pga att jag har höga krav på mig, jag måste prestera, jag måste överträffa tidigare år. Allt mitt namn står på ska ha guldkant. 
Och därför ska det bli skönt med långhelg.