Fylla på med energi

 
Idag har varit en sån bra dag på jobbet! Alla jag har mailat har svarat, mötet jag höll i flöt på och under slutet på arbetsdagen gjorde jag och den andra projektledaren verklighet av en dröm: Spelade in en pod! Alltså Va, kan man bara göra så? Tydligen! Vill ändå påstå att det är en klar fördel när det gäller jobb, att göra det en tycker är kul på riktigt.
 
Efter att jag packat ihop skrivbordet och promenerat hem kände jag mig slut på energi. Slut som i behöver sitta ensam i vardagsrummet, skriva och lyssna på jazz i en timme innan jag åtar mig något annat. Hämta energi i ensamhet helt enkelt. Och nu känner jag att mina energidepåer är påfyllda igen, så nu orkar jag laga mat (värma, lagade mat igår) och sen agera frisör. Så kul, har inte färgat hår på evigeheter om man inte räknar med mitt eget och det är inte riktigt samma sak eftersom det är lättare att vara kreativ i någon annans bakhuvud än sitt eget. 
#1 - Lorissa Lovebomb

Jag ääälskar att energiladda! På fredagar slutar jag 13:10 och min make slutar fyra. Älskar den tiden, hahahah >.<

Angående filofax så har jag använt sådana i flera flera år, det här är första läsåret som jag återgått till "vanlig" kalender, utan ringar. Men hittills tycks det passa ganska bra :D :D