Frånvaro

Jag har målat naglarna i olika färger och idag när jag gick hem från skolan värmde solen min rygg. Det är så överjordiskt skönt att vintern är påväg bort och att det fortfarande är ljus fast en är sen hem från skolan. 
 
Det känns som att jag har fullt upp på dagarna men så lite att skriva om? Kanske är det för att det mesta jag sysslar med är sekretessbelagt och ingenting jag kan skriva ut i bloggen? Kanske är det för att bloggen har svalnat och jag är så himla ledsen över det men å andra sidan har det gått ELVA ÅR sen jag startade min första blogg. Det kanske är dags nu?
Så jag fortsätter att uppdatera sporadiskt, en gång i veckan eller ingen gång i veckan tills lusten att skriva kommer tillbaka. Jag finns på Instagram (Skymningsdjur) och där har jag också tappat stinget. Ops. Men jag kommer tillbaka, kanske snart kanske om ett tag. 

En tyst påsk

Igår var det fullt hus på Prolle 33 och imorse åkte alla och nu är jag helt ensam igen. Får flashbacks från julen som jag också firade helt själv och sämsta tiden var när jag var ledig en hel dag och inte hade något att göra. Som som nu. För imorgon börjar jag jobba och då kommer jag ha saker att göra under dagen och kvällen och då blir tystnaden inte lika påtaglig. 
Så idag ska jag handla och göra matlådor samt tanka bilen. Slut. Inget mer. Blir tokig på såna här dagar.
 
Nästa vecka är det full fart idag och fullt hus och allt schema. Jag har saker inplanerade måndag till söndag, så inväntar det. Ska iväg på hemlig ort till helgen också. Och då är det ett år sen jag såg Mattias för första gången, fast i år är det jag som håller i utbildningen. Ah. Livet alltså.

Folkdräkten eller inte

För precis ett år sen skrev jag i bloggen att livslusten kom tillbaka för att Luleå bjöd på sol och avklarade tentor. Ett år har gått och idag vill jag skriva precis samma sak, att Luleå bjuder på sol och snart är det påsk och den ska jag jobba bort men det är ändå okej. 
 
Jag har dock värsta super-dilemmat. Jag ska på bal men vet inte vad jag ska ha på mig. 

Det står mellan denna: (tänk bort att pixlarna är räkebara, fotade med en brödrost)
 
 
Eller denna: (Som jag har på mig, den ljusblå)
 
Okej, välkommen till min blogg där kvalitén på allt sjunker i takt med att tiden går MEN HUR SOM HELST..
Den blå känns som ett givet val pga prototypisk "balklänning". Men folkdräkten är ju min och den har varit min mormors som hon har vävt och sedan burit. Med en modern blus, en grön sjal och en brosch i silver så tror jag att den kan vara perfekt också?

GAH.

Helt OMÖJLIGT att bestämma ju.

Med blanksteg

 
Jag håller på med en postkolonialistisk analys av en novell som heter Beyond the pale. Jag är rätt nöjd med den om jag får säga det själv och jag kommer bli klar med den idag. För det mesta känns det som att jag bara skriver i evigheter och aldrig skickar in något och det är viktigt att komma ihåg att det inte är så; Att jag faktiskt presterar.
 
För övrigt har jag vänt upp och ner på dygnet, fixat min ovve till perfektion (nä okej, det är ett evighetsprojekt) och tittat på Northanger Abbey igår. Oklar film alltså, lika oklar som boken. Men antar att den var the shit när den kom. 
 
Nu ska jag fortsätta sippa kaffe. Jag tror jag kommer tillbaka till bloggen snart också, för våren kommer snart och den gillar jag ju att dokumantera.
 
 

Fab friday

Igår var jag till bildoktorerna med min pärla och de tog sig för pannan och sa oj oj vad den har läckt olja. I slutet av kvällen hade detta hänt: Vi tog bort det ruttna röret och ska byta bränslefilter. PRECIS SOM JAG FÖRUTSPÅDDE! Borde definitivt bli bil-medium och bara sätta handen på huven och ba "mmm, jag ser.. det är ett ruttet rör här".
Nu ska vi ta isär förgasaren och byta ut grejer till den och sen borde den gå som en pil. Eller inte, det lär vi ju märka.
 
Idag är det FabFriday och jag har pinnat håret i pincurls. 
 
Såhär såg det ut en annan gång jag gjorde det 
 
Förresten!!
Jag tog fram min vårjacka idag, en i bombermodell i mocka som jag köpt för alldeles för mycket pengar på tiden jag hade jobb. För idag har det varit nästan 5 plusgrader och perfekt väder för fab friday.