Planning

Dagarna går och jag håller inte er uppdaterade alls. Det har varit SÅ BRA väder ute att jag inte velat vara inne en sekund, men när denna vecka började blev vädret sämre och nu har det varit storm här i några dagar. Hänger ej läpp för det dock, har istället ärke-lyxat som få. 
 
Exempel på ärke-lyx: Har lagat god mat, druckit rosé till maten (ej varje dag tyyvärr), bokat klipptid och gått dit och sagt ja absolut när frisören frågade om jag vill vara hårmodell/försökskanin för undercut-kreationer, lyssnat på electro swing när jag sminkat mig, hängt i vårt nya vardagsrum, beställt linser som är sköna men lite dyra samt vaknat vid mellan 10 och 11 varje dag hela veckan. Pjuh, orkar knappt med mig själv för jag carpar så mycket diems.
 
 
 
Om en vecka börjar jag jobba också. Det känns så himla spännande, ska såklart gå bredvid förra projektledaren ett tag. Känns tryggt.
Och eftersom jag ska jobba med planering och projekt så tänkte jag köpa en ny filofax. Eller ja, en personal planner. Jag äger ju redan en filofax personal och en planner small från Japan, de är älskade men lite för små. När andra kårens ordförande var här på kalas förra veckan frågade han Mattias om jag "är lite analog?". Bara Ja, JA!  Jag älskar att skriva listor. Digitala dator- eller telefon-listor kommer aldrig att bli riktigt samma sak. 

I alla fall. Hitta rätt planner, jag har några krav.
• Den ska ha stor ringmekanism • Den ska vara större än mina andra, gärna A5 • Den ska vara snygg. Varken ok eller halvsnygg. Vi snackar perfektion • 
Och när man ska hitta något som är perfekt så tar det tid. Allra helst vill jag känna på dem i butik, men eftersom utbudet är rätt begränsat här så får jag läsa och mäta och försöka hitta rätt. 
 
 
Så HIMLA svårt att veta, kommer den bli för stor? Vill inte köpa en som är precis samma storlek som de jag redan har? Men tror jag bestämt mig för något sånt här:

 
En stor DokiBook med knapp. Rose gold. Dör lite för den är så fin //material girl.
 
Nåja, återkommer med vilken det blev!
#1 - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

mumms va gott de såg ut