Tjejkväll

Igår bäddade vi på soffan. Erbjöd henne en plats i min 180's säng men hon sov hellre i vardagsrummet för att katterna ska sova där. Hepp hepp, efter spring på stan och ett lyxigt bubbelbad såg det ut såhär i vardagsrummet.
 
 
Klippan-soffa förresten, den vita, den ska bort. Och mattan också tror jag? Hur som helst, vet precis hur jag vill ha det i vardagsrummet, nämligen samma feeling som sovrummet! Jaja, en dag kanske!
 
 
Sen bäddade alla ner sig och somnade! Lätt bra kväll!

Jul i Kiruna

I fredags åkte jag till detta för att fira jul, tillsammans md min familj i hemstaden. Har ätit julbord, träffat ca alla jag känner och tagit mig ut på mellandagsrean och fyndat 0 saker på rea men två saker på o-rean. Perfekt! 
Idag åkte jag hem igen, hade bokat biljett till mig och alla mina syskon (lillasyster och lillebror) varpå yngsta syskonet ska bo med mig i två dagar som en liten *jul-semester* på hennes vinterlov! Spännande!

 
Hej hej!

Jul-ensam

Nu har jag lämnat av Mattias på flygplatsen och kommit hem till en lägenhet där alla lampor lyser och Tvn är på. Det är så jag hanterar jul-ensamheten och tystheten som följer. Imorgon ska jag jobba, dricka kaffe och storstäda för på fredag åker jag också ju!
 
 
 
Vi hade en trevlig dejtdag innan planet gick, först sovmorgon med frukost och sen en sväng på stan med gott kaffe, julklappsinköp och sen sushimiddag. Alltså, underskatta aldrig dejter. 
Jag har letat runt efter den perfekta jasmin-doften förresten, men kan inte motivera att köpa olja för flera hundra kronor. MEN!! Så hittade jag en olja på INDISKA, av en slump alltså pga är aldrig där, för 39 pix. MYCKET nöjd. 
Efter middagen myste vi ner oss i soffan, tittade på Jul med Ernst och drömde om ett torp och sen åkte vi till flygplatsen och nu ska han vara borta en halv evighet. Och jag med, nästan.

Skymningspodden

(Klicka på bilden för att komma till podden)
 
I söndags kom sista avsnittet på Skymningspodden. Men det kommer mer! Samma, fast lite annorlunda!

Idag har jag ägnat dagen åt att svara på mail, tänka på bordsplaceringar och färga håret. Och diska. Och dricka kaffe. Nästan allt samtidigt. Det känns att julen närmar sig, alla är lite trötta i huvudet och får så ofta "Hehe oj råkade skriva fel i mailet"-mail. 
På fredag åker jag till Kiruna för att fira jul. Sen stannar jag några dagar innan jag åker hem igen och firar nyår i Luleå. Måste dock börja tänka på vad jag ska packa ner, vill ju inte åka med för mycket men så packar jag bara den och bara den och justja den också och så har jag fyllt hela kånken och blir sur på mig själv för att datorn inte får plats :) 
 
Jaja, ska och skölja ur hårfärgen nu innan det blir mörklila.

Årslistan 2016 - Ett kattigt år

Än är året 2016 inte slut, men jag tänker att jag summerar ihop det i min årliga årslista! 

Beskriv året med tre ord.
Nytt, fartfyllt och kattigt!

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Sent 2015 blev jag invald som general och senare till adel för nolleperioden. Sommaren 2016 flyttade jag ihop med 13 andra i två veckor och roddade en hel nolleperiod för flera tusen personer! I maj blev jag dessutom invald till projektledare och tog ett studieuppehåll för att kunna arbeta med det. Sen har jag släppt en liten podd. 
Och hemma är allt som vanligt. Förutom att jag och Mattias flyttade ihop i somras. Ah, att få vakna bredvid min bästa person varje dag! ♥

2016 känns det som att allt stått still, fast egentligen har jag tagit mig framåt med en himla fart. 

 

Har du blivit bättre på något?
Verkligen! Har blivit mer säker i mig själv när det kommer till att anordna stora projekt. Sitter för tillfället och gör en sittning för 200 personer och det känns inte längre jobbigt. 

Gjorde du något du aldrig gjort förut?
Rent arbetsmässigt gör jag ju nya saker hela tiden, men annars färgade jag håret lila. Det var nytt för mig. Och sen följde jag med Mattias till Uppsala, och tatuerade mig på en mässa!

 

Vad var extra dåligt med året?
Jag vet inte, för en gångs skull kan jag ärligt säga att jag inte kommer på något specifikt dåligt. Sommaren kom aldrig, kroppen har gjort mycket ont och jag har inte badat i havet. Och jag träffar inte Enok så ofta heller. Det är väl det.

Vad var extra bra?
Den där dagen vi gick in till stan och det var SÅ JÄKLA VARMT?! Och alla katter som kommit innanför vår dörr; Lo, Romeo, Othello, Cassio och den orangea katten vi råkade stjäla i 10 minuter för vi trodde det var en Gustaf som var på rymmen. Ops :)) Den fick lite vatten innan den fick gå igen. Men Lo, åh Lo. Som jag saknar dig! 

 
 

 

Vad lyssnade du på?
Om man ska tro spotify lät det såhär hemma hos oss: 

 
Med låten Big girls cry i toppen!
 

Vad skrattade du åt?
Det nya jobbet, nolleperioden och alla vänner ♥
Och den gången vi satt i parken och drack vin ut pet-flaska och fångade pokémons tills vi blev lite fulla och fnissade till alla knäppa namn vi gav pokémonsen. 

Vad grät du till?
Jag vet inte? Fyfan, jag vet inte ens? Så skönt.

Lärde du känna några nya människor?
JA JA JA! Kanske inte så många, men det finns några som jag vill ha med mig in i 2017 och i flera år framöver. 

Och så slutligen; dina planer inför 2017?
Mina planer för 2016 var i princip att börja använda alla mina fina kläder (check!) och att tatuera mig (dubbelcheck!) och jag fick så mycket mer på köpet. 2017 planerar jag att jobba mer och bestämma mig för att antingen sitta ett år till eller hoppa tillbaka till plugget. Jag vill tatuera mig igen, jag tycker att min arm börjar se lite naken ut. Jag vill byta färg på håret. Jag vill åka någonstans.

Och sen vill jag låta bloggen leva igen. 2016 har jag tagit en paus för att fundera på om bloggen ska få leva vidare och jag tror nog att jag vill det. Jag vill skriva bra texter, jag vill ha bra innehåll och jag tror mig ha hittat ett koncept jag vill köra på. 

Jag ser så otroligt mycket fram emot 2017 för det är ju sant som Håkan säger, Allt det bästa har inte hänt än