Carpe Noctem

IMORGON ALLTSÅ, GOTT FOLK!
 
Första Juni låser jag min blogg. Det är himla sorgligt, men jag kommer låsa upp den i september igen! Lovar! Men vill en hänga på under sommaren, nolle-p och alla äventyr så bör en läsa vidare!↓
Ni kommer såklart att få ta del av inloggningen, som är väldigt fyndig:
 
Anv: fridafunderar
Lösenord: fridaärbäst 
 
 
Jamen nu har jag väl ändå tjatat klart om låsningen? Om någon, mot förmodan skulle ha missat att ta del av min förstklassiga inloggning så är det i ala fall inte för att jag har varit otydlig. 
Jag sitter fortfarande och trälar inför tentorna, den första gör jag bort imorgon. Sen är det bara en uppsats och en tenta till, sen är det verkligen sommarlov. Tills dess sveper jag min resorb (sämst på att dricka vatten = huvudvärk = funkar inte när en pluggar) och fortsätter läsa språkhistoria. 
 
Igår satt jag på balkongen när kväll gick över i natt. Det var fest på hela porsön under kvällen, men fram mot natten så blev allt tyst och jag kan höra hur vattnet slår mot stranden ända upp till mig.
 
 
Folk säger alltid till mig att jag missar så mycket när jag sover bort dagen, antar att de menar att jag inte carpar tillräckligt mycket diem.
Tänker ändå att det är de som går miste om något, men säger inget till dem. Vill egentligen skrika Hur orkar ni leva med er själva när ni missar natt efter natt efter natt