Sista dagen i KRA

Idag bär det av till Luleå! Väskan är packad, katterna sneglar på burarna och jag, som alltid i tågtider, mensvärk hämtad från Helvetets brinnande avgrund av ondska och mörker. Jepp, helt underbart! Minou var ute på sin sisa raid igår och trillade in genom sovrumsfönstret kring halv tre och Winston är min sekreterare under tiden jag bloggar:
 
 
 
Jag har dessutom fått sjukt långt och bångstyrigt hår under sommaren och vet inte vad jag ska göra med det till hösten?
Klippa av det och vara fab i en längre pixie eller rocka panda-poppare (vänligen googla "pandapoppare" om du är osäker) tills det blir långt igen? Ah, detta eviga aber med hår alltså. Tur att jag hittat hem i det rosa igen. Fast rött. Rött är också fint.
 
...
 
Kanske borde en..?

Katter & PMS

I natt har lilla stora Winston Fender sovit på min bröstkorg precis hela natten. Somnade till hans snarkningar och till di små klorna som borrade sig in i min underarm eftersom att det är så katter myser. Nu sitter han istället i min famn och spinner och jag kan bara dra en slutsats. När han kastrerades rök det sista av hans självständighet och han är nu lika mammig som han var när han var bebis.
 
 
 
Idag ska jag packa ner det sista och köpa brodyrväv eftersom det roligaste som finns är att brodera. Igår broderade jag in ordet "KAFFE" på en väv och sen blev jag less eftersom det är så pms behandlar mig. Blir less, rastlös, obekväm och jobbig. Men försöker ändå att vara en god människa, så kör yoga-andningsövningar för att inte karatesparka någon som andas för högt.
 
Du & Jag, Hades ♥
 
 

Broderi

 
Idag har jag vaknat himla tidigt och klockan sju satt jag i soffan och broderade, skapade detta masterpiece:
 
 
 
Sen gick jag på HM och botaniserade bland deras nya smink (har testat lite, är mycket nöjd & får visa sen i ett eget inlägg).
Hämtade el Mattias från jobbet, åkte och fikade och passade på att ha djupa samtal om nutid och framtid, drack kaffet och åkte hem till broderiet igen.
 
- Jag ska också brodera! ropade Mattias.
 
Han hämtade alla saker, syskrinet som jag fick när jag fyllde sju bland annat.
 
Sen satt han och svor i ca tre sekunder innan han ba levererade detta:
 
 
JAMEN DET ÄR VÄL HELT JÄVLA SJÄLVKLART ATT HAN SKA VA BÄTTRE ÄN MIG PÅ ATT BRODERA OCKSÅ JAJA MEN DET ÄR HELT OKEJ FÖR FA-AN FÖR JAG BRYR MIG INTE OM EN SÅN LITEN SKITSAK VEM VILL ENS VARA BRA PÅ ATT BRODERA INTE JAG I ALLA FALL!!!!1111ETT
 
Vad han än testar så är han ap-grym på det. Här kommer tre bevis, som mer eller mindre än sanna:
 
Jag: Kolla, har jag sytt i en knapp!
Mattias: Vad fint! Kolla på skjortan i siden jag precis vävde!
 
Jag: Kolla när jag dyker från bryggan här!
Mattias: Vad duktig du är! *gör en blygsam 360 med skruv och perfekt nedslag*
 
Jag: Jomen jag har sysslat med engelsk ridning i lite mer än 10 år:))
Mattias: Engelsk ridning?! Det har ju jag vunnit OS i!!!!
 
Osv osv osv.
Och nu är han självklart helt jävla bäst på att brodera också. "Jag har inte gjort ett enda snett stygn på hela baksidan än så länge".
 
Tänkte jaja, kan väl va snyggast då. Sen tog Erik denna bild:
 
:)
 
 
Erik: Men om alla inte gjorde narr av dig så skulle du inte ha någonting att blogga om.
 
 
Nä, det är ju sant.
Och jag lever lite efter att jag fan inte är satt här på jorden för att vara snyggast och bäst varje dag. Ibland, javisst. Men inte varje jävla dag. 
På fredage packar jag i alla fall ner katterna och åker hem. Winston är pigg och pepp idag så jag känner att det är okej att förflytta honom hem. Fast sommaren aldrig kom i år så har Kirunavistelsen varit okej. Mer än okej. Jag har pussat på Mattias, hängt med Josse och haft spelkvällar med vin och skratt.
Till helgen börjar jag jobba igen, vågar säga att jag har längtat! Sen kommer tiden att rusa förbi, jobbar två helger i rad och sen drar nolle-p igång! Är så himla pepp på det, och på att börja skolan igen. Heja heja!
 

Don't ever let someone take away your happiness

Idag har Winston Fender kastrerats. Gjorde ju en inspo board till Musche när det var hans tur, tänker att WF får ärva den nu.


 
Musche förresten, minns ni honom?
 
 
Ah, nog var han snygg! Tänker på honom ibland och hoppas att han har det bra, precis som alla andra stödkatter som hittat sina för alltid-hem. Och de som kom till katthimlen, såklart.
 
Minou kom precis in med ännu en fågel. Eum. Tack tack, vad ska jag göra av liket.

På äventyr i Nikka

Igår vaknade jag av ett "Faaaaaan jag har försovit miiiiig" och en timme senare satt vi i en bil på väg mot Nikkaluokta!
 

Vi skulle och fånga in lite renar som var på rymmen! Lassot i högsta hugg.
 
Renarna på rymmen.Mattias hade en ny mössa som han älskar väldigt mycket.


Vi skrev i gästboken


Och efter middagen gick dessa två i Fridas Fingervirkningsskola. Båda var väldigt duktiga!

Och så kom vi fram till helgens BÄSTA grej?!
Mattias ser ju "EXAKT UT SOM HELLO KITTY?!?!?". Bara japp, det var visst bara en rosett som saknades.
 
 
Vidare idag så vet jag vem KISSMARODÖREN är. Winston Fender, Sir Kissalot. Så nu har jag bokat tid för kastrering åt honom. Äntligen.