Bihåleinflammation

Nässpray, min last i livet förutom möjligtvi choklad. Jag använder nässpray två gånger om dagen, en gång när jag ska äta frukost och en gång när jag ska sova. Så är det alltid, ibland när jag är länge i skolan också. Nåja, jag har i alla fall bestämt mig för att sluta med nässpray FAST det är tråkigt med bihåleinflammation och att inte kunna andas. Så nu om nätterna går jag upp var tredje timme för att gå runt lite och gå ut på balkongen för att huvudet inte ska sprängas.
 
Har ju kortisonnässpray som jag använder, men kom igen. Är det NÅGON som tycker att den funkar? Har använt den i några månader nu, och INGENTING. Så nu tog jag saken i egna händer.
 
 
Detta är alltså en härlig cocktail med kokhett vatten, hackad gullök och vitlök. Lite gurkmeja och eucalyptusolja. Ångorna gör att ögonen tåras och nu jäklar ska det väl lossna?
 
Idag är det full dag. Skola, möte med professor, titta en film vi ska ha seminarium imorgon, japanska och sen kommer MITT NYA JOBB imorgon. Sjukt spännande, hoppas på det bästa!

Innan sömnen

Egentligen får inte hundar sova i sängen, men vem bryr sig egentligen när det hjälper en att somna. Kissespinn på bröstet och tyngden av en liten hund på benen. Det är mysigt, nästan så det inte gör något att jag är vaken. Igen. 

Om träning

Sitter i skolan fast jag inte har lektion, det händer inte allt för ofta. Har fått relativt mycket gjort ändå för att vara jag på 55 minuter. Har dessutom bokat tid hos en av mina professorer för panikångesttentahjälp. Precis så.
Jaja, idag har jag core på eftermiddagen. Har bokat in 30 minuter och antar att jag kommer vara död efter det om det är som det var förra gången jag var där. 
 
På tal om träning förresten. Hatar att det exposas så mycket (även om jag själv gjorde det för en mening sen). Jag har helt slutat läsa bloggar där bloggaren endast skriver om träning och kroppshets. Jag har avföljt alla såna instagramkonton. Förutom Paulo Roberto, gillar att han uppdaterar varje dag vid 6-tiden att han tränar och jag mår bra av att läsa det och tänka att det inte är jag, hehe.
Jag orkar fan inte se före- och efterbilder av folk som bantar. Orkar inte. 
 
HM svarade mig förresten, tänkte att ni ville se svaret.
 
 
 
Mmm, det kan inte vara så att de som är nöjda är de som faktiskt kan handla i er butik?

China Glaze - White on White

Inga nya lack denna månad, istället går jag igenom de jag redan har. Igår fick Jonas bestämma färg och valet föll då på vitt, och inte mig emot. Bara lite. Vita lack brukar vara som vita lack är som mest, stimmiga och asjobbiga. Men NU!
 


 
Vitt, enkelt och snyggt. Älskar vita naglar, känner mig alltid så tjusig i det. Minns dock att Josses mamma tyckte det såg "porrigt" ut, älskar när Josse berättade det!
Nåja, vågar inte utvärdera lacket eftersom jag har haft i några droppar thinner från Seche. Men nu är lacket hur som helst lättarbetat och torkar fort. Har tre lager samt ett lager topplack, känns super!

De senaste dagarna

Har i flera dagar muttrat över att jag är så jävla trött och Ponti har bara nickat och nickat och sett förstående ut och jag har inte vetat VARFÖÖÖR!?! Tills nu. Pms. Som ett jäkla brev på posten. Nu ska jag bara vara helvetestrött i ca fem dagar till och sen kommer syndafloden. Älskar att beskriva det så förresten.
 
JAMEN vad har jag gjort annars då?
 
Bild på mig när jag och kisse sover som allra bäst på morgonen. Fotograf: Pontus.
Kan berätta att det är väldigt mysigt detta.
 
Och BÄSTA inköpet i mitt liv. Detta sminkbord som skrek mitt namn på Vintagemarknaden i Smedjan under lördagen. Har kikat på ett annat (nytt) sminkbord från Ikea men det kändes aldrig riktigt rätt, nivet?
Okej, detta KAN alltså ha sprängt min budget för denna månad, men jag tänker vad gör det när en hittar den perfekta möbeln? Då tog jag det fantastiska besultet att strunta i att köpa kaffe i skolan, inget nytt nagellack och kanske inte köpa nya linser denna månad. Om jag ångrar mig? Svar: Nej!
 
Så ja, sitter lycka i saker så är detta möbeln jag gråter floder om den skulle brinna upp.
 
Och dagens middag då:
 
 
6 tomater
5 vitlöksklyftor
1/2 purjolök
Timjan, dragon & oregano
En skvätt olivolja
En skvätt matlagningsgrädde
Salt
 
Mixa allt till önskad konsistens.
Ät kall med nybakat bröd ELLER Värm upp i kastrull och koka tortellini på sidan om. Slå av vattnet och häll tortellinin i soppan. FÄRDIGT! Världens enklaste, men kanske godaste, tomatsoppa! En kan ju alltid dra ner på vitlöken om det känns för starkt, men personligen älskar jag ju vitlös så smäller gärna till med en halv vitlök!