Bihåleinflammation

Nässpray, min last i livet förutom möjligtvi choklad. Jag använder nässpray två gånger om dagen, en gång när jag ska äta frukost och en gång när jag ska sova. Så är det alltid, ibland när jag är länge i skolan också. Nåja, jag har i alla fall bestämt mig för att sluta med nässpray FAST det är tråkigt med bihåleinflammation och att inte kunna andas. Så nu om nätterna går jag upp var tredje timme för att gå runt lite och gå ut på balkongen för att huvudet inte ska sprängas.
 
Har ju kortisonnässpray som jag använder, men kom igen. Är det NÅGON som tycker att den funkar? Har använt den i några månader nu, och INGENTING. Så nu tog jag saken i egna händer.
 
 
Detta är alltså en härlig cocktail med kokhett vatten, hackad gullök och vitlök. Lite gurkmeja och eucalyptusolja. Ångorna gör att ögonen tåras och nu jäklar ska det väl lossna?
 
Idag är det full dag. Skola, möte med professor, titta en film vi ska ha seminarium imorgon, japanska och sen kommer MITT NYA JOBB imorgon. Sjukt spännande, hoppas på det bästa!