Slutet på en vecka

Jag passar på att leva livet nu. Är tillbaka i skolan, Ponti har åkt en sista vända till Sundsvall och jag är hemma med alla djuren ännu en vecka. Erkänner för mig själv att det är asjobbigt att gå till skolan och bara möta alla människor. Alla elever och lärare. Det är påfrestande på ett underligt vis som jag inte förstår. Kanske är det en blandning av att jag mixtrar med sömnen också.
 
Imorgon börjar en hårdvecka i skolan, tänkte att jag passar på att ladda upp inför den på bästa sätt!
 
 
Cupcake, en färsk ansiktsmask som doftar så gott att jag vill äta upp den prick NU.
 
Såhär säger Lush om den:
Rhassoul mud, which is highly absorbent, works with cocoa powder to draw out all the dirt and impurities and give a deep cleanse. Fresh mint stimulates and tones the skin, whilst linseed and cocoa butter soften and moisturise. Smooth a generous layer of this mask onto your face and leave for 10 to 15 minutes.
 
Och jag är så himla nöjd! Har på senaste fått hy som är helt bananas. Denna har verkligen varit en riktig räddare!
 
Imorgon börjar förresten blogg-julkalendern! Spännande!

Ab imo pectore

Idag var första dagen i skolan. Och det känns okej, med mycket att ta igen och tentor som lurar bakom hörnen. Men mina ord har tagit slut, de rinner inte ur mig som det brukar. Trixar mycket med sömnen nu, får professionell hjälp med det nu. Får inte ligga mer än 25 minuter vaken i sängen innan jag måste stiga upp, och därefter får jag inte gå och lägga mig förrän första sömnsignalen kommer. Och den kommer inte. Jag får heller inte ligga i sängen i mer än sju timmar, vaken eller ej, det betyder att om jag går och lägger mig 23.00 måste jag stiga upp 06.00. Jag får inte läsa i sängen. 
Jag får lösa korsord. Och sticka. 
 
Men jag hatar ju korsord, blir frustrerad och finner ingen ro. Så jag åkte och köpte garn, för sticka kan jag ju i alla fall. Tänker att jag sickar bort all denna jävla oändlighet. 
 
Fast jag får saker gjort om natten. Har exempelvis hittat julklappar till precis alla, till och med till de som brukar vara lite trixiga! Nästa jul lär väl alla få någonting som är stickat, hehe. Måste bara komma ihåg hur en stickar strumpor så är alla jular från och med då färdigfixade! Men hälar alltså, sjukt svårt att sticka. Och tummar. Drömmer om att sticka en kofta dock, det får bli ett senare projekt. 
 
På tal om julklappar förresten. Har spanat på en åt mig själv. En som jag har tittat på så himla jädra länge.
 
 
Jag tror nog banne mig att jag ska ta och köpa den åt mig själv i julklapp alltså. Om jag helt plötsligt finner att min lilla student"lön" är så stor att jag bara råkar ha en ynka tusing över. Ehe. Troligt.
 
Nu ska jag påbörja min stickning. Jag lär väl göra en halsduk i stil med pippis! Ni vet den hon virar hundra varv runt lilla Gubbens frusna hals. 
Och jag får väl komma på något knep för att överleva evigheten. Jag blir så matt av att trixa med sömnen, jag blir matt av att ha ont i kroppen och jag blir matt av kylan. Sådär matt att jag måste göra scheman för mina lediga dagar för att jag ens ska tycka det är värt att stiga upp.
 
Imorgon ska jag plugga och ta igen en massa läsande. I pausen ska jag åka och köpa hörlurar, köpa inslagningsgrejer till julklapparna och göra gästrummet redo för Annas inflytt till helgen. Och pussa på min man och mina katter. Så klart. 
 
 

Pinnat på Pinterest

 
Om att klippa håret "kort", om att ha mörka läppstift och om att inte ha dåligt samvete över att en inte varit på gymmet på över en månad. Om att ge fan i när han säger att en skulle passa bättre i långt, blont hår och om att skälla ut någon som säger att ens rumpa har potential om en bara squat:ade lite mer och att han har preciiiiiiis rätt övningar. Om att vända sig om att gå när någon undrar hur min pojkvän står ut med att jag inte rakat mig under armarna och om att medvetet ta isblått läppstift för att bli lämnad ifred på krogen.
 
Om att älska det.
Att gå utan bh, att ha magtröja och svart läppstift. Älskar att ingen kommer fram och pratar med en i onödan för att jag är så jävla ful.
Älskar att de som står kvar är riktiga vänner. Att de som tar kontakt är genuit intresserade. Älskar att jag ser det, att jag accepterar mig nu och är glad. 

Winston Fender

På måndag ska jag tillbaka till skolan igen, efter en månad i sjukskrivningsbubblan. Det är lite läskigt, men jag längtar ändå så himla mycket. Peppar med mys med Winston och Knyckaren i P3. 
 
Och Winston. Den svarta kattungen som har stulit mitt hjärta, som sover med mig på natten och som stångar Minou tills hon blir less och gömmer sig under täcket. 
 


Winston Fender. 
För att han gillar när en kliar honom hårt över magen, så har en svarta kläder smälter han in så fint och det ser ut som att en spelar luftgitarr. Typ en fender. 
 
Idag kommer Pontus hem efter en vecka borta i Sundsvall. Nästa vecka kommer Enok hem också efter en semester i Kiruna hos svärisarna.

En liten lista

Tog mig friheten att låna en lista av fina Karoline
 
 
Vilka är dina laster? Choklad & kissebebismys. Och nagellack? 
 
Är du kär i någon? Japp!
 
Vad var det mest galna du var med om under 2014? Att jag blev med HUND?! Hur galet är inte det!
 
Vad lyssnar du på för musik när du åker till jobbet skolan? Gerard Way och Ed Sheeran just nu!
 
Vad känner du dig bra på just nu? Jag känner mig som ett geni på att göra sorgliga låttexter till fina, glada låttexter. Utan att förstöra flowet vill jag säga!
 
Är du hund- eller kattmänniska? Kattmänniska in i själen. Men med en hund. Och en katt. Och en kattunge.
 
Svartvita Bandit och Winston Fender.
 
 
Vad åt du till frukost? Scones Pontus bakade innan han åkte till Sundsvall och ett glad Juice!
 
Vad tycker du om att göra på söndagar? Vakna av kattspinn, ligga kvar i sängen innan jag stiger upp och äter frukos riktigt långsamt! Sen vill jag ta soliga hundpromenader, bada i havet och ligga i solstolen och läsa böcker.
 
Och hörni.
Vad sjutton gör en när en blivit så himla kär i en kattunge som råkar heta Winston Fender och som bara vill ligga i famnen och mysa ca alltid?