Bara prat

Kom in för 20 minuter sen, tog en kort springtur innan mörkret kom. Dock började det snöa, men avslutade rundan ändå och ska alldeles strax slänga mig i duschen och ta en lååång dusch. Älskar att duscha. Länge. 
Imorgon har jag absolut ingenting på agendan, ska äta lunch med min man samt hämta ut mina böcker som kommit på posten. 
 
På onsdag startar jag min sista kurs på mitt första år. Den lär bli tuffare än alla kurser hittills, har lagt 2000 spänn på böcker som ska läsas i rasande tempo. Får lite magsår av att tänka på det, men det ska nog gå bra ändå. Har LOVAT att hålla ut till sommaren, då ska jag jäklar i mig göra det också. No matter what.
 
Jaja, ska ta mig en dusch nu. Det behövs.

Helgen

Så åkte Josse hem och kvar i läggan finns bara jag och katterna. Det går inte framåt alls för skuggan, hon har hoppat på både mig och Pontus och är så himla rädd att det gör ont i magen på mig. Vill bara ta upp henne och mysa samt att hon ska gilla det. Men det får ta tid. Tid är allt vi har. 
 
Igår hade vi det himla trevligt med middag på All Star under Earth Hour (såg ej vad jag åt) och sen kilade vi till STUK.
 
 
Nu ska jag sätta mig och försöka plugga. 

Tystnad

Det blir lite tyst här när jag pluggar, antar att ingen vill läsa om sånt. Statistik och argumentativa essäer; Nej tack! Igår fick vi i alla fall finbesök. Josse och Skuggan. Ej samtidigt eller i sällskap. Josse var pepp och Skuggan var arg och rev både mig och Pontus. Men vi ska ta oss framåt.
 
Idag har jag raidat stan med Josse, kom hem med några kap i alla fall. Josse kom hem med massa kap = värd dag!
Nu ska vi svira om till finstassen och kila på All Star för finmiddag! Naglarna är nyfixade och luggen ska klippas, PEPP!
 
 
 
 
Josse och snippan
 


Samt när vi provspelade för Mysteriet på Greveholm

Kvällstankar

Imorgon vankas pluggpluggplugg. Ska bli klart med ALLT innan fredag och Josses ankomst. Jag har noga utplanerat detta, in i minsta detalj för att allt ska klaffa. Eller? Typ, i alla fall med läxorna. I detta nu tänker jag bara hoppa in i duschen och duscha med mitt nya schampo från Faith. Tänker att om jag ändå ska använda schampo kan det lika gärna vara ekologiskt osv.
 
 
Pratar med Josse. Vi planerar våra inköp inför helgen. Viktigt, då vi är bäst på att raida stan. 

Att få ihop det

Jag har fått paket och ska genast ta på mig skorna för att springa och hämta ut det! Väntar dock på mina böcker fortfarade, har beställt 9 böcker inför kommande kurs. 2000 pix och ska köpa nya Word då en av våra lärares dokument tydligen kräver det. 800 spänn för att göra sina läxor = sved i plånboken min.
 
Idag står plugg på schemat igen. Ska hinna bli klar med min argumenterande essä och kanske påbörja metodiken. Måste dock köpa Word först, och hinna få den. Idag. Jag vet inte hur jag ska lyckas, men det får gå alltså.