Äntligen äre freeeedag!


Igår natt somnade jag mitt mellan en spinnande kisse och min Pontus. Finns inga bättre sätt att somna på, jag lovar!
 
Idag ska vi checka Myrorna om de har något fräsigt bord av något slag. Är visserligen lite rädd för vägglöss och sånt, men tänker att om en städar riktigt noga så borde de inte kunna leva allt för länge i ett bord? Men vad vet väl jag, konstigare saker har ju hänt.
 
Nu ska jag sminka mig noga, dra på finklänningen (det är ju FREDAG) och sen sjappa på stan!

TBT och Lösningsmedel

En annan har ju sovit till halv tre ungefär. Vad blir det, sexton timmar eller så? Ett som är säkert är i alla fall att min migrän var helt borta när jag vaknade! Sen steg jag upp, och då luktar det lösningsmedel i hela lägenheten för att de lägger om golvet i tvättstugan två plan under oss? Bara WHY JUST ME kände jag, tänker om det är farligt för min katt att andas in detta?!
 
Lite TBT förresten.
På den tiden kisse var sjövild och kastade sig på mig varje gång jag skulle fota mig själv.
 
Ville vara med
 
Och synast mest
 
Och sno showen
 
Och ge matte på moppo
 
Vara nyfiken
 
Hela tiden
 
Alltid
 
 
Åh, älskade kissekatt! 
Avslutar med två av de mest estetiska bilder ni någonsin skådat.
 
 
 
PhotoBooth och Katter alltså. Guds gåvor till männisan.
 
Inser as we speak att detta var det bästa inlägget jag skrivit på länge. 

Ledig dag

Idag, vettni. Idag har jag FROSSAT. Ej i mat eller ens ätbara saker, utan i saker jag vill ha. Inte sådär tusenkronorsblusar, som jag visserligen VILL ha men som jag lika gärna kan vänta med. Utan en badbomb med glitter på, en duschgelé, ett par nya gympaskor (för 299:- vill jag tillägga = kap!) samt TVÅ nagellack från MUS som jag ska visa senare. De var lite dyra, men det gjorde ingenting. 
 
Plus allt detta köpte jag även biljtter till Soran Ismail och Magnus Betnérs En skam för Sverige. Den visas igen här i Luleå, och eftersom jag och Pontus missade den sist kändes det fint att få en andra chans.
Dagen har varit så himla bra! Har inte tänk på skolan eller på jobb alls, har haft kjol och klackar eftersom snön äntligen är borta. Det är de små sakerna som gör det ibland!
 
Och på tal om små saker. Det bästa med att ha något så små fötter är att en kan handla på barnavdelningen om en vill! Jag hittade dessa underbaringar på barnavdelningen. HUR FINA?! Tänker att jag kan ha dem till ALLT och de ersätter tanken på att köpa ett par Nike Air Max. 300 pix och sen var de mina! Materiell lycka!♥
 
Historien bakom sämsta bildkvalitén:
Satt på en restaurang och kom på
"Ah justja, har ju inte fotat mina skor till Jocke!"
så fotade bilden under bordet..
Ingen märkte. Lovar.
 

Och ja, så var det med den dagen!
Nu ska jag passa på att söka sommarjobb här i Luleå. Har hetsat med att hitta ett i Kiruna när det idag slog mig att jag egentligen inte vill. Jag vill inte jobba i Kiruna, jag vill inte ens spendera hela min sommar där. 

Så jag bestämde mig. Att jag ska försöka vara i Luleå över sommaren också. För att jag vill. Jag, och bara jag.

En apelsin

Någon gång i december vann jag valfritt plagg från TalkingClothes. Har jag sett röken av min tröja? Svar: Nej. Dock har de plagg jag valt varit slutsålda och igår kväll fick jag ett mail om att den fjärde tröjan jag valt ut OCKSÅ var slut. Baja jaha, men vad HAR ni då?!
 
Nåja. I morse vaknade jag efter 10 timamrs sömn. Helt FÖRSTÖRD. Orkade inte vakna, inte ens öppna ögonen på glänt?! Kände mig febrig, men hade stadiga 35.8 i temp? Jaja, pallrade till skolan och fick ut ungefär att jag var en apelsin. Vetenskap alltså.
 
 
Resten av veckan kommer att ägnas åt plugg. Både skriva och läsa, men det kommer jag hinna göra bort. 
 
Idag var det förresten SÅ HIMLA fint väder. Bara älskade att vara ute! Men det är fint, att våren är på väg på riktigt nu och att snön smälter inför solens strålar. SKÖNT!

SIW

 
 
MakeUpStores hololack SIW, en personlig favorit som jag burit många gånger. Har haft det  min ägo sen februari 2013 och tycker absolut det är ett av mina finaste lack.
Utan riktigt solsken är det svårt att få till sanna bilder av lacket, men jag har gjort mitt bästa!

 
 
I dagsljus utan sol
 

Med blixt
 
Detta lack krävde fyra lager för full täckning, men eftersom de torkar på sekunder känns det rätt förlåtande enligt mig. Ett lager Seche Vite över och när de torkat kommer de fina regnbågarna fram i ljuset! 
Tycker att MUS har lyckats bra här, då är det väl också förståeligt att lacket kostar 130 spänn per flaska. (Lite i dyraste laget, om du frågar mig. Men jag skulle helt klart köpa om det, ja. Så värt)