Paket från England

Hemkommen från en HELSKÖN helg i Kiruna och ett paket från England väntade på köksbordet. Ca slet upp det och beundrade innehållet. Tyvärr är det ca sämst ljus, men några bilder kan ni ju få se.
 
 
 
Till och med Minou tycker detta är sinnessjukt spännande!
Fotade produkterna också, men till vilken nytta? I skitljus? Nåja, imorgon kanske? Eller ska jag ut på äventyr då?

Sirene (H)

Ett av mina nuvarande favoriter från ILNP; Sirene (H)

 
Inte nog det att det är duocromt..
 
Det är ett holo-lack också!
 
 
Så JÄDRANS svårt att fota. Kommer mest troligt behöva filma allt pga otroligt fint lack! Tycker dock holon i det är lite.. mjeh.. mesig. 
Men det täcker på tre snabbtorkande lager, inga konstigheter och ILNP har tagit över som etta över favoritmärken! Går för ca 12 dollar på deras egen hemsida!

Tack spöket <3

Fick idag veta att jag klarade hemtentan jag skrev på min födelsedag, med ca prick så många poäng som G-gränsen låg på. MEN(!!!) ett G är alltid ett G, det är min filosofi.
 
Imorgon ska jag testjobba i den butik jag sökt jobb på. Naglarna är målade i peppigaste färgen (ska visa en annan dag!) och fixa finfrisyren. De väl utvalda kläderna ligger ihopvikta och väntar på mig. Jag är så himla pepp och samtidigt så jädra nervös. Hur ska jag visa att jag är rätt person på tre timmar i en butik vars sortiment jag inte är till 100% bekant med? Men jag ska försöka och sen ska jag fixa det. Precis som jag fixade hemtentan. 
 
Egentligen skulle jag inte hinna till Kiruna, eftersom jag fick testjobbet och missade sista tåget på fredagen. Ovärt att åka över en natt, tänkte jag och besätmde mig för att stanna hemma lördagen också. 
 
MEN! Plötsligt ringer min ev Chef-to-be och säger att vi måste skjuta fram arbetsdagen och därför hinner jag med tåget(!!)
Det känns som att det var anden jag hjälpte flytta ut som tackade för sig och fixade om i tidsrymden och gav mig en chans att hälsa på i min hemstad ♥ Så tack tack, hoppas du går vidare!
 
 
Frågade Pontus om jag kunde ha denna frisyr imorgon, han sa ja. 
Ska även ha den tröjan.
Tycker di gifter sig så fint, di två. 

Shocking Pink

HÄR skrev jag skrev jag om sist jag testade ett lack från L'oreal. Pyton. Dålig torktid på en hel EVIGHET! Då är det inte ens förlåtande att lacket är fint. Så jag hade inte allt höga förväntningar på det andra lacket då, men testade för att det låg otestat. Nagelnörd logic.
 
Men är så himla glad att jag gav märket en andra chans!
 
 
 
 
 
 
I LÖVE it!
När jag avslutade andra handens målning, då var första handen redan torr! Alltså jag ÄLSKAR när det är så! Lätt formula, lätt och perfekt cremelack! Tre lager på bilden, ett lager Essies Good-to-go överlack och lyckan var gjord. Efter fyra dagar sitter lacket fortfarande på sin plats och jag är SÅ NÖJD! Bra spenderade 50 spänn!