Vänd dig om och lär dig allt igen

 
Du är cancern i valfritt organ
Du är hatet som inte har nåt namn
Du är tjugo sidor text på en försäkring
Du är syftet med all publicitet
Du är pengarna som krossar musiken
Du är inget alla inte redan vet
 
 
för gatorna, husen här och mänskorna märker att jag går här utan dig
stenarna, fåglarna, dom svala kala träder säger ”vänd dig om och lär dig allt igen”
Förlåt, förlåt

Och alla timmar bara flyter ihop till ett enda töcken

Låg i sängen till 18 idag. Är fortfarande trött, har bara handlat idag. Kändes som en blandning av PMS och migrän, så orkade inte finnas så mycket idag. Beställt linser har jag i alla fall gjort. 
Imorgon vankas tvättid från klockan SJU!! Pontus påhitt, men jag hakar på. Ska plugga imorgon. Och gå på stan och köpa en pärm till alla mina miljoner papper. Och betala räkningar. Så jäkla kul.
 
Det händer rätt lite på bloggen ändå. Men så får det vara när mitt liv tagit fart med dans, knäsjukdomar, kärlek, jobbsök, halloweenstök och plugget. Josse kommer och bor här om några veckor, känns asgrymt och skojigt. Poop för tentaperioden just då, men vad fan, man måste ju få leva lite också. Och om en månad åker Pontus till Japan för att stanna där i TVÅ MÅNADER. Japp. Men det går bra ändå. Så länge han kommer hem igen lixom.

Fläng i Gällivare

Igår var jag i Gällivare på MR, missade tåget hem och fick spendera några timmar till i Gve. Inte kul, säger jag bara och slog ihjäl tiden genom att vandra runt och prata i telefon. Om en vecka kommer svaren tillbaka och jag slår vad om att de inte har hittat någonting alls. Som vanligt. Jag blir galen, att inte kunna gå, köra bil eller sova tar på krafterna, för att inte tala om de psykiska. Att inte kunna sova är väl värst.
 
Men nu är jag hur som helst tillbaka i Luleå. Har slappat hela dagen so far men tänker nu fixa till mig, borsta hår och sånt, innan jag tar tag i städningen. Sovrummet är kaos av alla mina grejer och sminkväskan behöver verkligen en rensning!
 
Snygga särken med EN(!!) knapp högst upp. Kände mig ytterst fin.
 

NU KÖR JAG!

Man måste ju få leva lite, tänker jag när jag nervöst snör på mig mina dansskor. Allt snack om att det är nu eller aldrig, det kanske stämmer.
 
Så nu gör jag det. 
Går upp och ställer mig framför egna studenter. 
 
 
Och det ska bli så jävla kul.
 
 
Svarta skor idag.
Nån dag kanske jag rastar de rosa också.
 

Outfits

Rockar favoritskjortan och pennkjolen idag. ska sluta ta PhotoBoot-bilder snart. Och ej ta bilder precis när vi ska åka, så ansiktet morphar.
 
Pontus rockar farfarsskjorta och jeans. Och tydligen hade han också viktga saker att göra innan vi åker.
 
Jaja, som vanligt alltså. Jag är stökig, Pontus säger att vi måste städa. "Hur lyckas du?" säger han. Precis som om han är guds renaste unge. "Idag ska vi panta" säger han när han kom på sig själv. Med viss hjälp av mig. "Du är kaos" säger han nu, som en påminnelse om att jag är konstant kaosigare.
 
Men ni vet ju vad jag tycker.
Att det är bara ett geni som kan hantera kaos. Och jag ser det som en positiv sak, allseende och så vidare. Pontus löser stöket genom att sätta allt i en låda. Vadfan. Det är inte att städa. Det är att GÖMMA stöket. Mitt stök och kaos syns. Rakt igenom.
 
Men han hävdar att jag är stökigare. Mer kaos. Som ett negativt laddat adjektiv.

Jamen, städa själv då, tänker jag :):):):):))))))) Ungjävel.