You shook me all night long

Idag hade jag min sista tenta (för denna kurs, har fortfarande typ 6 år kvar) och kan nu komma tillbaka till bloggen för att berätta om min oerhört intressanta liv.
Nästa vecka åker min fina iväg på äventyr i 10 veckor. Det är mycket nu, som försvarsmakten säger. Men jag tänker att det alltid känns mycket när allt kommer på en och samma gång, fast jag varit bredd på att han ska åka sen länge. Jag antar att jag inte kan förbereda mig på att säga hej då. Så när han gick och handlade stod vi länge i hallen och kramades innan. Innan han skulle OCH HANDLA. Men jag antar att det är så, och jag tänker mycket på att man glorifierar kärlek som tagit slut men inte kärleken som finns där? 
 
Varje morgon vaknar jag med hans armar om mig. Varenda jäkla morgon. Och när jag vaknar först ser jag honom slå upp sina blå ögon. Och när han vaknar först väcker han mig med pussar som får mig att vilja vakna. Vi äter frukost ihop de morgnar jag börjar lite senare, vi lagar mat blandat med pussar. Varje middag. Vi handlar tillsammans, vet precis vad vi ska ha och hånglar i hissen på väg upp till lägenheten. 
Jag vet att han öppet avskyr par som förklarar sin kärlek för andra att ta del av, i sociala medier och så. Men jag känner att jag vill skriva det, om inte annat för mig och min skull. Det är det här livet jag vill minnas, alltid. Det är så himla fint just nu. 
 
Fin anekdot: När jag äter sura godisar gör han grimaser = Äkta kärlek. 
 
 
Men jaja. Vi ska äta middag och sen gå på bio. Finfina livet och så. Jag älskar det så klart. Imorgon vankas halloweenfest och då måste man ha läskiga kläder och singstar. 
 
 
 
 
 

En liten helg-lista

När dansade du senast tryckare?
I mitt eget kök förra veckan. Det var väl ungefär till en fin kärlekslåt mellan middagen och disken.

Låten som får en på omedelbart fredagshumör?
Eftersom jag återupptäkt detta band så kör jag på en av deras låtar.

Bästa festen någonsin?
Den väntar jag fortfarande på! Massa fina fester har jag varit på, senaste var norrskensröjet under nolle-p. Kändes peppigt och det var lagom varmt för utefest.

 

Drinkrecept som alltid funkar?
SanFrancisco! Självklart? 

Värsta efterfestminnet?
När jag stod utanför en krog och bara grät och grät och grät. Det är länge sen nu.

Youtube-klipp som man måste se på förfesten?
Inget annat än detta:

 

Har du hällt ett ölstop över någon?
Slängde ett glas cider över Jonas en gång. Det var fint av mig, men inte riktigt meningen så.

Värsta klädmissen i festligt sammanhang?
När man kommer ut på dansgolvet och det känns pooooop?! Osköna kläder och man önskar att man tagit klänning (sjömans exempelvis) istället!

Sjukaste festivalminnet?
Också något jag väntar på! Har lovat att jag ska ha på mig silvertejpskläder om det blir festival nästa år. Oklart vad jag tänkte när jag gav löftet.

Oslagbar nattmat?
Empes i Kiruna! INGENTING slår empes, så är det bara.

Bästa samtalsämnet med taxichauffören på vägen hem?
Hur fulla människor har har träffat ikväll?

Stans bästa klubb?
Jag gillar ju Olivers. Kassa bartenders, men har oftast dansvänlig musik och FLÄKTAR I TAKET. Mest därför jag gillar dem.

Bästa festsällskapet?
Människor som villvillvill dansa, sjunga högt och aldrig någonsin sitta still! Eller folk som är helt med på alla lekar. Älskar lekar, Alltid!

 

En dancemove som alltid fungerar?
Isborren, plocka äpplen/blåbär eller dykaren. Självklart.

När är det dags att gå hem?
När man har en ölhjälm med två VINFLASKOR istället på huvudet och båda är tomma men man tippar ändå = en idé jag och Josse kom på. Men gå inte hem så länge du har kul. Lev lite.

Siri och jag

Bad Siri på iPhone att smsa Josse. Det är ett helvete att smsa henne med siri då siri inte fattar att jag säger "Josse" och inte "You suck". I-landsproblem nummer ett, skulle jag tro.
Det är hur som helst väldigt tomt utan Josse som kollar tv med mig om kvällarna. Ingen som målar naglarna med mig, eller är övertrött här i soffan. Pontus är inte heller här, så det är bara jag och katta i vardagsrummet. Mycket tomt. Har tänt lite ljus för att höja mysfaktorn.
 
 
Min fina ljusstake och bakom skymtas fågelburen.
 

Söndag

Har vinkat av Josse för en timme sen, hon klev på bussen och åkte till Happis och sin skola. Känns tomt, alla åker lixom nu och snön kommer och det blir mörkt om kvällarna. Inte roligt, men snart kommer våren igen. Dessutom bor jag ju ihop med Minou, det gör livet lite lättare.
Vi har haft rätt säms internet under några dagar och misstänker nu att någon hackat vårt nätverk som vi använder i lyan, känns poop med vad fan. Sånt som händer under tenta-p tänker jag. 
 
Tänkte att jag skulle röja upp i lägenheten idag och sen plugga resten av kvällen, satsar på att ha tenta 2 klar till tisdag i alla fall. På torsdag har jag salstenta och det känns som om jag är enda i hela världen som inte förstår mig på den och fast man inte får säga det så känns det inte kul nu, lite som att jag inte kommer att fixa det. Men bita ihop, ett djupt andetag och göra sitt bästa. Det är så man måste göra, annars går man under.

Det goda livet och saknaden

Josses sista dag hos mig är idag och imorgon åker hon hem efter två veckors samboliving. Det har varit himla trevligt faktiskt och igår monterade vi upp gardiner i köket och sjöng singstar för glatta livet. För ja, nu äger jag ett singstar för ps3 också och har endast tio låtar, men det är några favoriter i alla fall!
Och om en vecka åker min fina Pontus till Japan i 10 veckor. Det är läskigt och stort, allra mest för honom skulle jag nog tro. Men tänker att det kommer gå bra, i Januari får jag återigen pussa på skägget och så. Ska läsa en engelskakurs och blir grym på att prata utrikiska och visa mina kunskaper när han kommer hem igen.
 
För gissa vad. Jag har tänkt nu igen.
Att 10 veckor är himla länge, men det kan gå så himla fort. Det är tio veckor sen jag kikade på denna lägenhet. Jag har bott här i nio veckor. Det är okej lixom, det är fortfarande stökigt för jag anser att vi fortfarande är "relativt nyinflyttade". Okej, det lät jag säga till dagen vi flyttar ut eller så. Men ändå. Sen kan jag väl säga att inredning och studentekonomi inte går riktigt ihop. Det tog mig alldeles för många veckor (10) att köpa en ljusstake jag ville ha. 
Jag vet inte riktigt vart jag vill komma, men jag tog jag vill säga ungefär detta:
 
 
 
 
 
 
Så ja.
 
Jag har en ny ljusstake i silver som är underbar.
Jag är livrädd inför tentan. Alltså livrädd. Vad fan gör jag om det går åt helvete?
10 veckor skrämmer mig samtidigt som det är rätträtträtt
Okej, jag är SHIT-POOP-SCARED inför tentahelvetet.
Jag har en jättefin sammetskjol på mig och den känns bra.
Imorgon ska jag plugga och skriva klart min tenta. 
Och plugga till nästa tenta. Bara två kvar.
Och jag är riktigt jäkla kär nu alltså. Filmkär. Och det får man fan vara.