Siw

Jag kommer aldrig att få en rättvis bild på detta lack! Men jag älskar att bära det och längtar till mina nya holo-lack från China Glaze kommer med posten!

Detta är i alla fall Siw från MUS. Taget med en Iphone. Crappy kvalité, men jag kan verkligen inte fånga hur fantastiskt lacker är?!

Beauty and the beast

Tittar på ett helsjuk program där en tjej är fixerad vid att vara vacker. Hon har drygt 300.000 i skulder och lägger 3500:- på sin bränna varje månad. Helt sjukt?! Sen att hon lägger 4 timmar varje morgon på sminket, korrigerar ögonfärg efter sina kläder och kollar så att hennes tänder är fräscha var fjärde minut?!
Jag bara älskar sånt här? Min morgonrutin tar 30 minuter. Då har jag fixat smink, kläder och hår. Och jag har aldrig solat solarium (hade dock behövt om jag ville vara annat än genomskinlig, men det stör jag mig bara på när jag står bredvid Krillson i badrummet och ser död ut).
 
Visst ja. Dessutom opererar hon brösten efter humör. Man måste ju älska det?
 
Jaja, idag har jag vaknat av mig själv vid sju. Krillson åkte på jobbet och jag slängde mig i soffan hos mamma och pappa, ska gå och köpa kattmat lite senare idag. Sen dammsuga upp katthåren så mamma vågar komma hem. Men först ta min mirakelmedicin, sen äta frukost. Som sista påskdagen borde börja.

Och kvar finns bara tröttheten

Illamåendet är så gott som borta och jag tänker äta påskmat tillsammans med min karl. Vi har åkt och vaktat mamma och pappas hus medan de är i stugan och myser. Minou stortrivs, men hon är ingen finkatt. Lampor och levande växter är inte hennes melodi.
Nu har jag bara tio dagar kvar med pillrena doktorn gav mig, skönt. Och nu ska jag åka och handla lite tills ikväll. Vi har en halv toapappersrulle kvar hemma, känns som om vi måste fylla på.

Segheten själv

Jag är fortfarande trött, har sovit HELA dagen. Så bestämde mig för att duscha, göra hårinpackning och scrubba hela kroppen för att sen smörja in mig med mitt body butter som jag bara använder vid speciella tillfällen. Innan jag ska ut eller kanske vara extra fin. Ska klippa topparna en sista gång nu också, få bort allt men inte på samma gång för då blir man blind och klipper pottfrilla.
 
Jag bestämde mig för att vara frisk imorgon. För sen måndag har jag bara gått runt hemma, suckat och vägrat dra upp persiennerna. Fick skäll när jag gick och handlade (mat och medicin) och att jag sårat mina kollegor. Att man kan gå och jobba om man orkar handla. Men mat måste man ju ha, hur pissigt sjuk man än är. Men imorgon ska jag stiga upp och ta på mig annat än mjukisbyxor och för stora skjortor. Och på måndag ska jag sträcka på mig och jobba like there's no tomorrow. Ungefär.

God morgon

Jag vaknade just. Var vaken en stund på dagen, mellan tolv och två, sen sov jag till nu. Kroppen behövde det. Ska stiga upp och äta lyxig påskmat, korv med bröd. Men imorgon blir det finmat!