En grej till!

Okej, SKA sluta uppdatera hela tiden. Men måste verkligen berätta det här.
 
 
 
Jag ska äntligen få hem denna underbara tigerkjol. Var bara tvungen att säga det till någon ♥
 

Att röja upp

Mamma fick igång mig på att röja i mitt rum, och resten gick av bara farten. Nu är det dammsuget, skurat och dammtorkat och hela rummet luktar rent av Ajax. En hel sopsäck med grejer försvann, allt som påminner om jobbiga saker, allt jag inte använder och sånt. Bort Bort Bort. Med på äventyr får bara de bästa grejerna följa. 
 
Som min fina Batman & Robin-tröja. Fladdermössen är i sammet dessutom. Älskar den, ska nog aldrig slänga bort den.
 
Och såhär tomt blev mitt sovrum. Bort med den stora fåtöljen och fotpallen, för de används inte. En annan vit fåtölj ska in, och sen får det vara som det är tills jag vet om jag ska flytta. Himla skönt att inte vara bakis och utan söndagsångest. Fast jag låg i sängen till halv två idag, katta är så himla göttigt sovsällskap!
Men en jobbig dag var det ändå. Men jag har klarat mig igenom den själv, och jag är så himla glad över det. Och jag är så glad över att jag inte är bitter, arg eller elak. Att jag ibland låter mig trampas på, men ändå aldrig för länge. 
 
Lite som en masros. Dra och slit och håll på, kasta regn och storm. Jag tror till och med man kan asfaltera lite på den, och när asfalten tillslut spricker växer den upp maskrosor i alla fall.
Och ibland känns det så. För blommor växer ju när man kastar bajs på dem, tänker jag? Blev lite långsökt här nu, men det känns lite så i alla fall. Att just nu får det storma hur mycket det vill, för jag tänker aldrig dö.
 
Men kasta inte bajs på mig ändå. Tack på förhand.

Peppförsök Del 64

Jag kommer mig inte för att göra någonting. Sitter på sängen och myser med Minou bara. Men jag antar att man måste få ha såna dagar också; Mysdagar. Så ska resa på mig, knalla på coop och köpa cola. Och godis. Har inte ätit godis på tre veckor. Och sen ska jag gå ut med Minou också, så hon får lufta nosen lite. 
 
Myggbettsuppdateringen då?
Har ett liiiitet i tinningen. Precis där jag brukar ha klämman i luggen. Och det kliar som sjutton! Jäkla mygg alltså, dessutom har de bitit igenom mina kläder. Kaxiga jäklar.

Om man skulle få drömma lite

Okej, om jag fortsätter drömma mig bort till olika lägenheter så har jag hittat en etta som jag lätt skulle kunna tänka mig om jag MÅSTE bo i en etta.
 
Den har lixom en SOVALKOV! Hur underbart?! Enda tråkiga skulle väl vara att det är en kokvrå = Allt luktar matos. Och var man än är så är man i köket lixom. Men ändå, rätt fin liten etta på Porsön. 
 
Jag kikar förstås lite på lägenheter i Umeå också, i fall att. Men just nu finns det inga lediga studentbostäder där. Helt sjukt. Dessutom känns det läskigare att åka till Umeå. Att inte känna någon, att inte känna till staden. Men jag resonerar som så att man lär sig med tiden! Herregud, alla som börjar på universitet behöver väl inte ha varit i den staden innan? Näh, man lär sig och allt kommer med tiden!
 
 
 
Så.. Ja.
Googlade lite bilder på Umeå. Det är väl fint? Notera att jag inte ens vet om detta är rätt stad då jag bara snodde bilderna från google. Men OM detta är Umeå så är det himla fint! Känns bara.. väldigt långt bort? Eller mer, det känns som att det är svårt att ta sig hem? 10 timmar med tåg, eller 1500 spänn med flyg? Men hur ofta kommer jag att komma hem då? 
 
Ja. Kanske jag ska vänta och se om jag kommer in först? Jo, det borde jag nog. MEN JAG KAN INTE?! Får seriöst WIKIWIKI WAKAWAKA WOOP WOOP-damp för att jag inte orkar vänta?! Hatar att vänta?!
 
Ett djupt andetag. Det är inte ens två veckor kvar. 
Tills dess gör jag bäst i att bara mysa på med kissen.
 
 

Aldrig mer.

Så jag träffade honom. På festivalen.
Vi gick undan lite. Pratade. Om allt.
 
Han säger han läser min blogg. Jag säger att jag vet det. Kanske gråter han lite, jag säger att jag finns där som en vän. Men jag säger att jag inte kan kyssa honom, fast han (och jag) vill, för att jag inte vill vara ett andra hands val.
Så börjar han skrika på mig. Att jag ska gå hem och ligga med alla killar. Han pekar på killar som går förbi, säger att det går rykten om mig och honom. Och honom. Och han där. Alla som går förbi. Han knuffar mig där i stentrappan. Säger Gå och häng dig för fan. Pekar på min tröja, säger att Dra den lite längre ner så att någon vill vara med dig. 
 
Så jag går hem.
 
 
 
Så nu lovar jag er. Det här är det sista inlägget ni någonsin kommer att få läsa om olycklig kärlek med honom. Sista inlägget jag gråter när jag skriver. För nu får det vara nog. Jag vägrar komma i andra hand. Jag är hellre ensam än med folk som inte är snälla. Och en dag kommer jag blir så jävla kär att det bara sjunger om det, i en kille som kanske ser ut som Channing Tatum. Men inte idag. Och inte imorgon. Men nån gång. 
Jag behöver ingen kille för att orka leva. Mitt liv skiter inte sig för att jag är singel. Mitt liv är skitbra, med kompisar som vill krama om och gå och fika. Med en katt som välkomnar mig hem varje dag, som dessutom är mitt sovsällskap. Jag har snart börjat äta som vanligt igen, har inte ätit choklad på tre veckor dock. Imorgon ska jag äta det. Jag har vattenfast smink och tårarna har torkat. 
 
För det är det bästa. Tårarna har torkat. 
Det spelar ingen roll att han sa att Du har aldrig försvunnit för mig. Nä. Det kanske jag inte har. Men jag vägrar bli behandlad hur som helst. Och nu sätter jag ner foten. Med mina fina platåskor på. Pungsparkarskorna. Jag önskar honom enbart det bästa, att han finner lycka och blir glad. För det är så livet ska vara.
För jag har mitt finaste nagellack på mig. Mina finaste skor. Mina skönaste shorts. Noga målad eyeliner och nytvättat hår med en nyfärgad sidecut. Och bäst av allt. Jag hade på mig mitt gladaste leende. Och ärligt talat, det räcker för mig.

Nu har jag vänt något dåligt, till någonting lite mer positivt. För det är så det ska vara. 
Och jag har aldrig slutat tro på kärleken. Den finns där ju. Men livet är viktigare än att vara kär. Så jag får väl helt enkelt säga att jag är kär i livet då. Win-Win lixom?
 
Men hur som helst är det slutskrivet om allt det här nu. Blicken framåt, sikta mot stjärnorna och så vidare. Ska ta katta i sängen och mysa ihop till en riktigt jäkla dålig film. Bee Movie typ. Älskar det. Puss