Det börjar dra ihop sig

Jag tvättade just rent sängkläderna, såg att någon annan har hängt sina saker i mitt torkrum. Blir galen? Fyra timmar sena med att ta bort dem. Ska sterilisera hela badrummet och diska i köket, packa väskan och dammtorka och SEN ÄR JAG REDO FÖR SPANIEN! Minou vet att vi ska åka, tror jag. Idag hann jag vara på toa sisådär en nanosekund. Sen började hon ropa på mig, krafsa på dörren och höll på att förgåååååås i sin ensamhet.
 
Ensammaste katten i världen.
 
 
Nåja. Ska diska bort lite koppar, fortsätta packa och övertyga katta om att Emil, som ska ta hand om henne, är en riktigt trevligt prick. Eventuellt att han låter dig äta från finassietten och dricka ur finglaset, men det får du ta med honom!
 
MÅLA NAGLARNA ska jag göra också!! VIKTIGT!!

MVH, En mycket upptagen kvinna

Egentligen hinner jag knappt skriva detta, eftersom jag måste duscha innan Krillson kommer hem. Men jag tänkte uppdatera er om att jag är så upptaget att jag snart kolar. Men på FREDAG åker jag till SPANIEN. Och jag ska försöka göra så att bloggen inte suger horse balls under tiden som jag är borta. 
 
Men jag vet inte vad ni vill läsa om?
Matlagning? För jag har lagat mat några gånger i mitt liv, faktiskt. På tisdag vankas antingen thaigryta eller lax med citronsås. Vet icket än, känner jag.
Vill ni läsa om nagellack? Jag älskar nagellack, kan inte ens gå och jobba med omålade naglar. Evetuellt att vi måste ha en intervention om det där någon gång.
Eller vill ni läsa om smink? Det enda jag bär är typ min eye liner med lilla vingen? Lite läppstift? 

Fast så länge ni inte säger nått fortsätter jag att skriva om Minou.
Idag vaknade jag av att hon låg på min arm och sov, och när jag klippte hennes klor blev hon sur på mig.
 
 
 
 
Och så här ser hon ut (på sant) när jag lyssnar på My chemial romance!

Kattägare

Att bli kattägare är för sjutton det bästa jag gjort. Det bästa valet i mitt liv.
För hur jävlig min dag än har varit så finns det en liten själ (liten liten) som bli så fruktansvärt glad när jag kommer hem. Fast idag har min dag varit asbra, och Minou är lika glad för det. Välkomnar mig med pipiga jamande och purrande spinn.
 

Maränger

Och nu, innan jag går och sover så har jag just slängt in marängerna i ugnen. De kan götta sig där inne en timme, tänkte jag. De blev rosa, släta maränger. Det lite ut som enhörningsbajs faktiskt. Tror jag?
Jaja, nu ska sminket bort och pyjamasen på. ÄNTLIGEN?!