Cp-förkylning och allergi och pms och poop

JAG HAAAATAR ATT VARA ALLERGISK MOT ALLT I HELA VÄRLDEN. Okej. Så känns det just nu. Sitter i mjukiskläder med gårdagens smink och bara finns. Det kliar som fan i mina ögon och i hela ansiktet också. Dör en smula, men har i alla fall kattsäkrat balkongen och städat badrummet. Känns som en seger, och ikväll ska vi ut och äta samt ha en liten spelkväll. Stillsamt ska det vara, för mer orkar vi inte. Känns fint att ha en sambo som är lika allergisk som jag. Mot allt. Till och med varandra.
 
Ska tvätta bort sminket, klä på mig vettiga kläder och sen åka och käka med gänget. Vill dö för jag har pms och hatar att ha finkläder på mig. Eller ja, "finkläder". Byxor och tröja och INTE urtvättade tights och linne med stickad halsduk. Så jäkla fräsch chey.

VKM och en massa basilusker

Igår hade vi äntligen var välkomstmiddag! Superkul, fint sällskap och god mat tillsammans med roliga gyckel på scen. Precis som det ska vara. Gick dit med min klass och min stilige bordherre Johan, också han en klasskompis. Allt var himla fint, så fin att jag inte ens fick gå på toa själv utan var tvungen att bli eskorterad dit av min bordsherre, som utan mig inte ens fick gå på toa. Och bestick och glas och tre rätter och skål sex riktningar. Så ja, mitt bordsskick kanske inte är katastrofalt trots allt.
 
Så ja. Idag är jag svinsjuk.
Jag menar det. Jätteförkyld med inslag av bihåleinflammation. Känns bara FETBRA att det händer två dagar innan terminsstart och så, men antar att det är sånt som händer, livet på en pinne osv osv. Jaja, det känns fett med bra i alla fall. Har inga böcker, hoppas på att jag inte är den enda i klassen som inte beställt alla SEXTON böcker vi ska ha för TRE MÅNADERS studier. Ja, säger då det. Blir det inte ett geni av mig nu så vet jag inte vad.
 
Och ni vet ju. Såklart ni gör. 
 
 

Virus i kollektivet

Nu snorar alla här i kollektivet, känns roligt att det omfamnade alla så fort. Dessutom håller jag på att få min sista visdomstand och det känns såklart. Men så är det när man börjar på universitet, man blir vis.

Annars lever jag i en bubbla där allt är avigt. Visserligen ganska trevligt, att vara dagvild och så, men ska bli skönt att komma in i någon slags "vardagsrutin".
Men inte än. Så slår igång en barnfilm tillsammans med favisen. Känns fint.

Och dagarna bara snurrar kring mig

Jag vet inte vilken dag det är idag egentligen. Alla dagar flyter ihop och igår var jag och dansade tillsammans med en massa glada LTU:are. Kändes fint, pratade engelska för glatta livet med utbytesstudenterna och buggade loss. Sen var det foxtrot = jättemysigt såklart. Och kul hade jag, som vanligt när det vankas dans på schemat.
Idag har vi annat på vår agenda. Nu ska nämligen sovrummet göras i ordning (hoppas jag) och ett nät ska upp på balkongen så att Minou änliiigen kan vara ute och busa utan att vi behöver oroa oss för att hon ska falla ner. Sen ska en finklänning inhandlas, för imorgon har vi dresscode Kostym. Ni hör ju. Fancy. Och jag har bara för festliga klänningar, tyvärr, är inte riktigt van med fina tillställningar.
 
 
Så ja.
Kattnät, finklänning och städning alltså. Fint som snus. Minus en visdomstand som känner att Ja, nu är den rätta tiden att komma fram! Poop. MEN ANNARS!!!! Så är allt fint. Som snus.