Tillbaka

Förlåt mina hundratusen läsare för den tillfälliga bloggpausen, men jag råkade flytta ut från lägenheten och in till mamma och pappa. Blogginspon tar i botten och jag är ledig lite till nu. 12 dagar kvar. Bloggar när jag orkar. typ imorgon.

Äntligen är det Fredag

Somnade och vaknade i tid idag. Hallelujah, säger jag bara!
Idag lyser solen och jag har just slängt på ett lager överlack på mina rosa naglar, för nu känns det som att sommaren är på väg! Det firar vi med att packa ner lite kläder i flyttkartonger.
 
Igår badade vår katt i toastolen förresten. Så går det när man inte fäller ner locket, Krillson.

Nattmonstret skriver

Ska strax slå ihop datorn, ska bara uppdatera er om att jag lever och så. Kan tänkta mig att Josse blir lite orolig om jag inte uppdaterar.
Jaja, imorgon är det fredag och jag stänger på Ica igen. Sen är det lördag och DÅ FLYTTER VI UT. Ja, så är det faktiskt, att detta är vår sista natt i paradislyan. Sen väntar nya äventyr och förhoppningsvis blir jag intagen på en skola om två och en halv månad. Kanske fotar den vägen om jag kommer ihåg.
 
För övrigt är allt som vanligt. Har slutat använda foundation. Stort steg. Jaja, god natt på er!

Tröttmonstret

Somnade i tid igår och sov ändå bort hela dagen. Skit, eller hur? Fint väder, varmt ute och helt underbart. Och jag bara sover. Det räcker inte med att spring en halvmil, jag sover ändå inte. Men när jag väl somnar, ja då vaknar jag inte. Galet.
Ska i alla fall börja gå till jobbet nu, jobbar stängning och så. Inte jättekul. Och imorgon SKA jag vakna i tid. Ska ställa dödens väckarklocka i köket så jag MÅSTE stiga upp. Och hinka i mig kaffe. Vi ser ju hur det går.

Onsdag

Har varit vaken sen tio i sex, känner mig hyfsat pigg ändå. Beror nog mest på att jag INTE jobbar kväll! (Tjoho) Har just målat naglarna mysigt rosa, tar mig tillbaka till Spanien. Dessutom hade jag ricinolja i håret igår och det är så snällt idag, trots att det finns lite oljerester kvar idag. Men det gör inget, det är ju bara i längderna. Ska köpa mer olja idag, samtidigt som jag köper en ny eyeliner. Det enda sminket jag verkligen använder varje dag. 
 
Ska dra på lite snigga kläder innan Krillson kommer hem. Krillson, som desutom blev FARBROR i natt. Skojigt!