Jodå

Sitter och avnjuter min första cider som jag för egna penki köpt. Jodå, nu har jag gjort allt viktigt här i livet. Förutom att hoppa bungy jump, skaffa barn och möjligtvis gifta mig. Men det får vänta.
Kollar lite på fångarna på fortet, en man med svinbiffiga armar vänder på ormar och så. Läskigt med så mycket muskler?
Jaja, nu slänga på lite smink och invänta Josse och J-man. Najsprajs.

Fredag

Är förkyld, fryser och Minou väckte mig 05.17 imorse.
Stiger upp för att ge henne frukost, ser att min bh ligger vid klöspinnen. För där har jag ju verkligen lagt själv, min linsburk ligger kanske under soffan. Ingenting går säkert för Minou. Nu sprang hon iväg med mitt nagellack.

Idag ska jag göra stan innan jobbet klockan ett, ska bara dra på ett par byxor

tisdag

Är ledig idag, känns som att jag har hunnit med svinmycket?
Jaja, ni ska få se mina snygga skor som jag fick hem idag. 
 
 
To. Die. For.
Är så jäkla kär? Vägrar skicka tillbaka dem, känns helrätt på foten också vägen om ena skon glappar lite. Hälgrepp, tack att du finns ♥

Att vara jag

 
Mitt huvud är fullt nu. Fullt av saker jag vill göra, men där tiden man har under ett liv inte räcker till. Hade behövt leva minst tre liv för att få ihop den tid jag vill ha. För jag åkte aldrig till Brighton. Åkte aldrig till Tokyo. Åkte aldrig till San Francisco. Jag säger inte att det är för sent, men jag säger att jag inte har varit där än. 
Och plugga vill jag också göra.
Till lärare, pedagog. Eller socionom. Eller kanske beteendevetare. De likar varann lite, men är inte samma sak. Och jag vet inte vad, och vem kan klandra mig när jag inte testat något av dem?
Och var skulle jag läsa? I Luleå? Umeå? Örebro? Vill jag vara klar i Sverige ens? 
 
Att få plats med alla idéer och drömmar i ett och samma huvud är svårt, speciellt när det huvudet redan står i kaos sen innan. 
 

 

Jag står fast vid att jag någongång ska bo någon annanstans än just här.
Men just nu, idag, duger paradislyan finfint åt mig.