Familjen NoPoo

Jepp, nu har jag värvat Kristoffer till No 'Poo-generationen. Även om jag inte är så inbiten på det, använder hårspray, parfym och har inte tagit steget att börja tvätta bort mitt smink med olja än. 
Nåja, fick i alla fall Kristoffer att tvätta frillan med bikarbonat och äppelcidervinäger. Nöjd chey.


Jag ska hur som helst fixa om bloggen lite. Fixa en header, lite bilder. Det måste göras nu. Typ NU. Fast imorgon kanske.

Lediga dagen

Har gjort färdigt stan idag. Det blev ett par byxor till julafton, ett nagellack och en julklapp till min pôjk. Hittade mina drömkoppar och bestämde mig för att önska min såna i julklapp. När jag tänker efter vill jag ha hela den butiken (Lenas presentbod) i julklapp.
 
HUR FINA?!?
 
 
Nåja. 
Minou är ett monster. Hon är inne i någon trotsålder för tillfället och vägrar gå i sele eller att uppföra sig. Hon bits precis som hon gjorde när hon var liten, och det måste börja tränas bort NU. Så för tillfället är hon ute på balkongen. Med selen på. Dock utan koppel. Men jag vet inte hur jag ska få henne att sluta bitas. Jag har leksaker, busar inte med mina bara händer, säger Fy, knäpp på nosen. Allt. Verkligen allt. Men det verkar inte fungera. 

Matlagning

Min man är hemma och envisades med att laga mat. Köttbullar och makaroner, istället för den gröt som jag hade tänkt laga. Ärligt talat är jag inte så kräsen. Jag kan äta gröt i morgon istället, älskar julgröt. Men i alla fall, så börjar han hojta att köttbullarna blir brända. Och frysta i mitten. "Åååh, de är ju fortfarade frysta". Han har haft dem i pannan i tre minuter, kanske två och en halv.
 
Jaja, åkte på jobb idag. Det gick väldigt bra i alla fall, allt flöt på som det skulle och jag var hemma en kvart senare. I morgon är jag ledig, ska ta en fika med Josse och eventuellt handla julpynt.
Nu ska jag duka! Tjolahopp!

Trött

Jag är helt slut, har varit igång hela dagen idag. Varit hos läkaren, frissan och jobbet. Hos läkaren fick jag höra att min huvudvärk mest troligt är en ensidig sorts migrän. Fick några piller som jag inte ännu hämtat ut, men det ska göras i morgon. Det är min lediga dag, men jag ska jobba mellan 8 och 16 i alla fall.
 
Annars är jag ensam i lyan, förutom Minou. Kristoffer är borta med jobbet och kommer hem först i morgon eftermiddag. Då kan jag lika gärna jobba. Eller äta en persimo. Så jäkla gott.


Jaja, för tillfället ligger Minou och spinner i min famn. Myspys. Såklart mysigare om vår man hade varit här, men vi gör det bästa av situationen.