Till slut

Här sitter jag, på landstöms efter någon drink och så. Så jävla nöjd. Bredvid mig sitter min grabb. Min man. För jag fick honom tillslut. Jag fick min samegrabb ändå. Så jävla nöjd. Han är, förblir, det finaste som finns. Och han är min. Min egna.

Festival

Sitter i mitt rum som vanligt, ska iväg på festival om en kvart ungefär. Jag vet att jag loggar sämre än någonsin, men min älskade Mac har tyvärr gett upp och jag har inte lyckats fabriksåterställa den. Så jag lånar Kristoffer dator i stället, med tangenter stora som tegelstenar. Men den funkar i alla fall.
 
Nomy sjunger Close to lose it all, det ger mig en olustig känsla i magen. Man får nog det när det finns så mycket som man älskar. Och Nomys låtar berör. Så jävl fina.
 
 
Nu ska jag ta på bandet, bege mig för att hämta min karl. Sen blir det festival.

Bankar

Sitter i detta nu, tillsamman med min karl, och bankar. 
Jag vet, det låter underligt men det betyder att vi gör våra bankärenden. Betalar av lån och för över pengar hit och dit. Tänk att jag blev rätt vuxen ändå. Fast jag har fortfarande på mitt pridebälte, som en påminnelse över att jag aldrig tänker bli vuxen PÅ RIKTIGT. Banka i all ära, men nej tack till vuxenmat och premieobligationer. Vad nu det är. Det låter vuxen.
 

Bankande karln.
 
 
Nu sitter han här och önskar nog i huvudet att jag ska sluta blogga. I alla fall om honom. Jaja, livet är hårt som bonden sa. Grymt, som grisen sa.
Tjing!

Sorgens dag

Idag gick Knocke bort. Och alla ynglen som låg i hans mage. 
För ja, det var en Han. Och jag vet itne om han var gravid, eller bara tjock. Mest troligt hade han en tumör. Och det var nog den som tog hans liv. Imorse låg han och flöt i sjögräset, i frid.
 
En bild på kroppen. 
 
 
Han fick en ärofylld begravning. I grektoan. Kristoffer sjöng en bröllopslåt(?) tills hans rättade sig till Härlig är jorden. Men Knocke tyckte nog inte att jorden var så härlig, eftersom han är en fisk(!).  Han trivdes i vattnet, och nu flyter hans själ i havet nånstans.
 
 
Jaja, sen har jag jobbat idag och mysit på. Livet är bra, så länge man lever.