Jodå

Det blev en iPhone ändå, det känns bra.
Ska bara lista ut hur den fungerar och så, sen kan jag ringa upp alla. Eller NÄ VISST JA, alla nummer är borta. Så släng iväg ett sms till mig. Nu.

Fika

Kom just hem från vårdcentralen, har ett virus i halsen och det kan man inte göra något åt. Tydligen. Tog Strept-A-testet själv eftersom jag har så lätta kräkreflexer. Skoj. Fast nä. Om 20 minuter ska jag i alla fall vara på plats på stan och fika med de bästa. Ska bli kul, känns som att det var länge sen.
 
På nått vis känns det som att hösten är på väg. Kanske är en del av den redan här? Regnet ligger i luften och jag får en massa lust till att köpa stickade kläder och lyssna på Winnerbäck.

Varför allt låter så högt på natten och konsten att vara tyst.

Jag, som mästare på att vara vaken på nätterna, vet hur svårt det är att vara tyst när alla andra sover. Att poppa popcorn är omöjligt, kan lika gärna öppna eld med en kulspruta. Att skära bröd är okej, men att öppna påsen är hopplöst. SKKKSKSHHSHSHHSS JAG ÄR EN PÅSE, HÖR ALLA DET?! Precis så.
Att sätta sig på köksstolen, äta mackan och läsa en tidning samtidigt går bra. Men att resa sig från stolen igen (Vi har stolar med skinnsits). SSSCHHHLIIIIICK. Precis så. Jag vet att ingen vill erkänna det, men rumpan fastnar faktiskt. Om man inte har byxor på sig, men hallå, det är skönast att gå och dricka Oboy i en för stor, stickad tröja (Som det står Fade på, från Top Shop faktiskt. Fashion)
 
 
Jaja, ska "sova" nu i alla fall.
Dvs lyssna på Ted Gärdestads För kärlekens skull. Han sjunger lite om oss. Det är underbart att få sova med sin man. Sin egen. Inte någon annans. (HOPPAS JAG?!)
jaja, övertrött chey_92
 
 
Såhär ser jag ut osminkad
 

Kristoffer osminkad
 

Krille Bieber och Moppen
 
.. Ja, fast nä..?


Snyggaste mutantunibrownen.
 
 
 
 
Min ytterst normalbegåvade man. (Som ser ut som Impossibru-killen?)
 
 

Drömmer

Saknar England, tittar på resor och hittar anledningar till att fira julen där. Hittade ett jättefint hotell, precis bredvid det jag bodde i sist jag var där. Vid Shepherds bush, alldeles lagom. Och jag vill ju så gärna åka dit. 
Ska åka och jobba i alla fall, börjar klockan två. Slutar klockan vid tio. Ska ta och fixa mig, sen fortsätta drömma om andra länder på jobbet.
 
Från sist