Nyår

Jag skulle ha "lite" lockigt hår idag.
Mkej, det slutade ju bra.
 
Snyggingarna.
Vit i side cuten. Och lockig i topparna?
Jag vet inte. Ska ta och åtgärda detta nu.
Härligt sensuell blick jag fick in där.
 
 
 
 
 
 
 

Sista dagen på 2012

Jag är fortfarande uppe, Minou har somnat i min famn och Kristoffer spelar krigarspel på xBoxen. Dagen har varit bra, jag har färgar hår och fixat min naglar. Utseendet är allt. Vi åt på Annis med Josse och J-man, drömde oss tillbaka till London.
 
Imorgon vankas nyårsmiddag på Laguna tillsammans med gänget. Jag, Kristoffer, Josse och J-man alltså. Vi är ett gäng. Ska föreslå matchande jackor i nästa gängmöte. Sen sjappa alla till ferrum och dansar som om det inte fanns en morgondag. Underbart.
 
 
 
 

Less

Skrev just världens längsta inlägg om att jag inte träffat min sambo på länge eftersom jag sover när han kommer hem från jobbet, och när han går till jobbet. I alla fall igår kväll. Men på nyårsafton får jag äntligen träffa min sambo igen. Men det inlägget försvann och nu måste jag sjappa på jobbet.
 
 
Det är tio skostorlekar mellan oss.

Hemmafrun

Kom just hem från jobbet. Dagen har susat förbi och varit väldigt bra. Minou är också väldigt snäll och gosig idag. Sitter och väntar på att maten ska laga sig själv, men det gör den oftast inte och jag förväntar mig inga underverk idag heller. Guldkompasen går på TV, minns att jag såg den och längtade till del 2. Som aldrig kom. Så nu tänker jag läsa del två. Om jag inte redan gjort det? Minns inte? Är så otroligt beläst vetni.
 
Så här så det förresten ut när vi åt julmat hemma strax innan julafton.
 
 
Myspys!
 

Uppdatering: Mellandagsrea

Jag kom hem med mina span.
 
Ett stycke jacka från JC, Ett par glittiga skor från Eurosko samt den finfina pennkjolen, också den från JC. Sen blev det lite mer, en sommarklänning till Spanien, klänning till nyår samt en vardagsklänning i sailormodell. 
Jag är mycket nöjd med mina kap. Och om en månad åker vi till Spanien, funderar på att putsa upp min spanska lite. Fyra års studier och jag kan säga "Ursäkta att jag är sen" och beställa diverse maträtter med dryck till. 
 
Kristoffer blev helt matt av all rea.
 
 
Dessutom har jag fått kameran att börja fungera igen!. HALLELUJAH!
 
 
Förresten har jag slängt ihop en lite film på hur duktig kissebebis är på att gå i koppel. Eller ja. Så fort man tar tag i kopplet lägger hon sig ner.