Kli

JAG TROR JAG AVLIDER.
Kan inte sitta still när jag skriver eftersom jag har så torr hud och den kliar så jag blir knäpp. Fräshigheten är på topp, men mina ben spricker när jag böjer på dem. Ohälsosamt; JA?!

Förresten

Ju mer jag läser om fiskarna, desto mer inser jag att killen i djuraffären inte riktigt visste vad han pratade om?
Blir lite förbannad på sånt. Generalen har i alla fall flyttat in i Josses stenhus.

Bubbel

Pumpen har bubblat på hela natten, och jag har ändå sovit bättre än någonsin? När jag vaknade var jag dock lite oroliga att fiskarna hade dött, men det visade sig att det bara var Njörn som simmade nära ytan för att.. kolla läget. Generalen leker med pumpen och jag har läst på mig lite om kampfiskar. Det visar sig att det inte alls är ovanligt att de biter av fenorna på guppyn? Och att man kan se olika PSYKEN mellan dem?!? Jahaja, jag som trodde det var en vanlig fisk och nu har jag visst gått och skaffat mig något som INTE är en vanlig fisk? Och tydligen märker man om de har bra psyke om de inte tappar färgen under transporten?!?!

Njörn

För övrig tänker jag jobba idag, till halv 10. Tisdag och onsdag är jag ledig, men då jobbar jag påde lördag och söndag. Men det kan inte hjälpas. Keski har lovat att vi ska dricka kaffe klockan 5 på onsdag. Hoppas han kommer ihåg det.
Nu: Duscha!

Say Hello to

Här ser ni Njörn, Knocke och Smocke och Sven.

Kan berätta lite kort om alla. Vad jag vet såhär långt alltså.
Njörn lider av ADHD. Som exempel kan jag berätta att han lekte med pumpen när bilden togs. Dessutom muckar han med alla andra fiskar.
Knocke och Smocke hänger alltid ihop, därför måste man säga namnen ihop. För man ser inte skillnad på dem.
Sven är ganska ensam, men lider även han av ADHD. Dessutom har han hjärnskakning efter att ha hoppat upp i akvarietaket. Upprepade gånger.


Och det här, mina vänner, är General Tyson.
Vi kallar honom bara för Generalen. Det är en kampfisk, för er obildade människor som inte ser det (säger jag som pekade ut exakt tre kampfiskar i butiken och ville ha dem men man kan inte blanda dem. Ehm.). Generalen styr och ställer i akvariet, när guppysarna inte muckar. Men han har inte slagits med dem. Än.

Nu har jag äntligen något att skriva om i bloggen igen. Fridas fiskblogg.